Akiknek a tesója meleg, mit szóltak a ti barátaitok? Volt, hogy valakik furcsán reagáltak?
Figyelt kérdés
Csak érdeklődöm.2015. nov. 4. 23:42
11/16 A kérdező kommentje:
Értem, köszi. És amúgy hány évesek vagytok?
2015. nov. 21. 17:40
12/16 anonim válasza:
10-es vagyok. A bátyám lassan 20, én 17 vagyok.
13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kiegészítést is.
2015. dec. 14. 23:47
14/16 A kérdező kommentje:
Nyugodtan írhat, aki még úgy érzi.
2015. dec. 14. 23:47
15/16 anonim válasza:
Nekem is a batyam meleg. Ket ev korkulonbseg van koztunk. Senkit nem ert meglepeteskent amikor bejelentette, bar en akkor mar tudtam egy jo ideje. Eleg sok jele volt a dolognak, aki ezt nem latja az csak nem akarja. Anyukam reakcioja csak annyi volt, hogy "Ó kicsikem mar akkor tudtam amikor amikor kitetted a felmesztelen Justin Timberlake posztert. Egyertelmu volt, hogy nem csak a zenei tehetsegeben gyonyorkodsz" A rokonsagban ugy ahogy mindenki jol fogadta, kiveve apukam feloli oldala. Bar ok semmit sem fogadnak jol. Azt sem, hogy nem akartunk babat a parommal. Eleg konzervativok es beszukultek, nem is nagyon foglalkozunk veluk. A barataim nem foglalkoznak vele, de nyilvan olyan baratom nem lenne akit ez zavarna. Azokkal meg nen kell foglalkozni aki csak gyulolkodni akar, ha neki ebbol all az elete, hogy mason eli ki a frusztraciot azt csak sajnalni tudom. A paromat sem foglalkoztatta kulonosebben a dolog, sohasem volt ez problema kettonk kozott. Engem ugy neveltek, hogy nem az embert nem a borszine vagy a szexualis iranyultsaga hatarozza meg. 26N
16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a részletes válaszod. És apukád mit szólt? az nem volt egyértelmű.
2016. okt. 28. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!