A tesóm állandóan azzal cs**szeget, hogy ne tanuljak az egyetemen. Mit mondjak, hogy leszálljon rólam?

Nekem úgy tűnik a testvéred kicsit el van szállva magától, mert sikerült egy diplomát összehoznia. Lehet más szakon végzett, ami könnyebb mint a tied, vagy egyszerűen még ha csak a képességei is jobbak, akkor sem vall bölcs dologra az, ha valaki állandóan ezzel kérkedik, mégpedig úgy, hogy másokon élcelődik.
Az, éretlen, gyerekes, önfényező, olyan igazi seggarc :-)

Nem a szakja könnyebb, csak neki sose volt igénye arra, hogy a dolgokra ráfeküdjön, és úgy odategye magát, hogy jó, akkor most ebbe fektetem az energiáimat. Én tudom, hogy vannak szakok, ahol 2-est is nehéz kapni (azért az övé nem ilyen volt teljesen), de ismerve őt sose volt szorgalmas. Szeret lekezelően is beszélni, mint aki meg akarja tanítani, hogy kell egyetemre járni.
A szüleink velem értenek egyet, de túl sokat nem tesznek, vagy nincsenek ott, vagy van nagyobb bajuk. Nem voltunk rosszban gyerekként, de nem is olyan, mintha az ikertesóm lenne. Idősebb több évvel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!