Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Jó testvérek tudnánk így lenni?

Jó testvérek tudnánk így lenni?

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy a szüleim elváltak, apa kiment külföldre. Van egy barátnője, aki terhes, kb. négy hónap és megszületik a gyerek. Én már most imádom, vettem neki egy aranyis kis body-t, és alig várom, hogy babusgathassam. Mivel apa kint él, vele sem sokat találkozok, általában őjön ide, de ha majd lesz a gyerek, nekünk kéne odamenni. Ez egy évben maximum ötször lesz, egy-két (nyáron több) hétre lennénk ott. A kérdés az, hogy így is a testvéreként fog rám tekinteni? (Tudom, az első egy-két éve úgysem marad meg, de ennek ellenére.) Én most 14 éves vagyok, szóval elég nagy lesz a korkülönbség köztünk.

2015. aug. 4. 00:50
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, mire nagyobbacska lesz és kialakulnak az emlékei, kötődések már te is nagyobb és ezzel mobilisabb is leszel. 4 év múlva ő még csak 3,5 éves lesz, te meg akár úgy is dönthetsz, hogy kint folytatod a tanulmányaidat. De ennyi idősen már felügyelet nélkül is utazhatsz, és ahányszor csak akarsz. Szóval ne aggódj, kialakulhat bőven jó testvéri viszony közöttetek :)
2015. aug. 4. 00:56
 2/2 anonim válasza:
84%
Igaza van az előttem írónak! :) 15 éves vagyok, az az álmom, hogy külföldön tanulhassak egyetemen. Tanácsolom neked, hogy olyan iskolát válassz, ahol majd tanulhatod a nyelvet, amelyik országba szeretnél menni a tesódhoz.. addigra tényleg kirepülsz a családi fészekből.
2015. aug. 4. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!