Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tudnék tenni, ha eltűnt a...

Mit tudnék tenni, ha eltűnt a testvérem külföldön?

Figyelt kérdés
A baj az, hogy felnőtt, cselekvőképes ember. Elvileg tudom, hogy merre utazik(legalábbis egy útitervet találtam nála FB-n, mikor nyomozni kezdtem utána, hogy mégis hova a fenébe akar menni), de most kaptam egy üzenetet tesóm egyik ismerősétől, hogy találkozniuk kellett volna valahol a baltikumnál, de nem jelentkezett és telefonon sem elérhető.
2015. júl. 30. 19:18
 1/8 anonim ***** válasza:
86%
Ha pár nap után ti se éritek el, Rendőrség.
2015. júl. 30. 19:51
 2/8 anonim ***** válasza:
22%

"Vedd fel te is a túrabakancsot" és indulj el azon az útvonalon, amelyiken a tesód. Gondolom, itt Magyarországról elég nehéz nyomozni olyan után, aki más országban van, messze innen. Ha elmész te is a Baltikumban, ahol a tesód volt vagy lennie kellett volna, talán ott találsz valamit. Járd végig azokat a helyeket, ahol volt. Én ezt tenném.

NE HABOZZ! A Te gyorsaságodon múlik minden!

2015. júl. 30. 21:02
 3/8 anonim ***** válasza:
3%
*Baltikumba
2015. júl. 30. 21:02
 4/8 anonim ***** válasza:
33%
Gondolom az a marha, aki 0%-ra értékelte a válaszomat, az az ember csak otthon ücsörögve teát szürcsölgetne és a gyakorikerdesek.hu-t olvasgatná, ha eltűnne a testvére! Vagy esetleg van valami falrengető ötlete, ami jobb annál az ötletnél, hogy tanál meg kellene találni. Gratulálok hozzá!
2015. júl. 30. 21:16
 5/8 anonim ***** válasza:
32%
#3! Szerintem hasznos volt a válaszod! Én sem ülnék tétlenül, ha egy közeli hozzátartozóm eltűnne, hanem elindulnék, és megkeresném, felkutatnám.
2015. júl. 30. 21:19
 6/8 anonim ***** válasza:
81%
Hogy aztán 2 embert is keresni kelljen.
2015. júl. 30. 21:58
 7/8 anonim ***** válasza:
82%
Na igen, ez így hősiesen hangzik de lehet hogy te is úgy jársz, meg komolyan, ez nem az "Elrabolva 3", itt aligha fogsz olyan nyomokat találni amiket otthon a gépről ne tudnál.
2015. aug. 2. 01:16
 8/8 A kérdező kommentje:
Szerencsére idő közben megoldódott. Jelentkezett, hogy él még, nincs semmi baj, csak nomád életet és a a nap kb 80%-ában áram közelében sincs.
2015. aug. 10. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!