Mi a jó testvéri kapcsolat titka?
Teljes, őszinte bizalom egymás iránt.
2 nővérem van. Mindhárman nagyon jó testvéri kapcsolatban vagyunk. Teljes mértékben megbízom bennük, tudom, hogy soha egyikünk sem okozna fájdalmat a másiknak.
Szoktunk veszekedni, de soha nem úgy hogy egy világ törjön össze bennünk. Veszekszünk, majd nevetünk rajta.
43/N
Nekem egy nem egészen 2 évvel fiatalabb öcsém van.
Gyerekkorunkban sokszor "öltük" egymást, de már felnőttünk, és maximálisan számíthatunk a másikra.
Titok? Nincs.
Közös programok is elég fontosak
Mi mindig elmegyünk 2hetente legalább egy közös mozira vásárlásra strandolásra és nagyon jona kapcsolatunk.
Az, hogy nem találkoztok és nem beszéltek. Nálunk működik :D
Amúgy tényleg a szerencsén múlik, szerencse kell ahhoz, hogy hova születsz és milyen testvért kapsz. Testvérem és én olyanok vagyunk mint a tűz és a benzin. (ő a benzin). Amúgy is haragszok rá amiatt, amit csinál szüleimmel, de mellette flegma, annyira bosszantó jelleme van, hogy hihetetlen. Én meg csak felidegesítem magam rajta, hogy nem lehet vele kommunikálni úgy, mint egy értelmes emberrel.
Megnézve a saját "jó" testvéri kapcsolatunkat:
inkább legyél egyke!
Épp most próbál teljesen kisemmizni......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!