Szereted a tesódat?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 25. 17:49
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
Az egyiket szeretem, a másikat megfojtanám egy kanál vízben.
2015. ápr. 29. 17:34
 22/26 anonim válasza:

Tudományos tény, hogy a gyermekek nem szeretik a szülőket, csak szükségük van rájuk. Az öcsém az örökségért csalafinta módon megölte az anyánkat, mert az fel akarta bontani az eltartási szerződést.

Leht az ilyent szeretni? NEM

2015. ápr. 30. 07:21
 23/26 anonim ***** válasza:
Igen, ha megkerem segit nekem es mivel ugyanabba a gimibe jartunk ezert sok kozos emlekunk van. Meg persze kozosen kibeszeljuk a szuleinket :DDD o volt a batyam. Az ocsem meg cuki de ez minden erenye
2015. máj. 1. 17:38
 24/26 anonim ***** válasza:

Nővéremet nagyon szeretem, csakhát már egyetemre jár így ritkábban látom. :/ Van még egy öcsém akivel viszont egy suliba is járunk és egész nap csak püföljük,cikizzük és szivatjuk egymást de ettől még szeretjük egymást. :D

Most is épp az ő szobájában vagyok pedid van saját szobám is: :)

2015. máj. 1. 18:46
 25/26 anonim ***** válasza:

Lupati

Együttérzek.

Tesóm a beteg, idős édesanyánkon élősködik, pofátlanul kihasználja, anya főz-mos-takarít rá, miközben ez a ....csak bent ül a szobájában és játszik. 30 éves. Nem dolgozik, nem segít.

Akárhányszor hazalátogatok, nem jönne ki köszönni a szobájából, csak akkor jópofizik, ha kell neki pénz.

Mióta nem adok, nagyképűen kerülget, mintha ő lenne az úr a háznál.

Ezerszer tartottam önvizsgálatot, próbáltam kedves lenni vele, segíteni neki, de olyankor csak még többet akar, undorító módon, miközben ő anyák napján nem mond semmit édesanyánknak.

Lassan, de biztosan felemészti anyumat-most súlyosbodott az állapota, és nem tehetek semmit, mert neki kéne a sarkára állnia.

Tehát a kérdésre a válasz: nem túlzottan. :(

2015. máj. 1. 23:04
 26/26 anonim ***** válasza:
Nincs testvérem.
2015. máj. 2. 10:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!