Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ti mit tennétek ha a bátyátok...

Ti mit tennétek ha a bátyátok ilyen lenne? Nem is olan rég rá kapott a TiniFiú bandákra. Vajon meleg vagy csak furi?

Figyelt kérdés

A bátyám egyre jobban rákapott a A Onedirectionra és hasonló fiú bandákra Amik még engem sem érdekelnek különösebben :I. Nem ismeremolyan jól h magamtól rájöjjek h mikre bukik de szerintettek akor Ő mostmeleg lenne??

Választ várok bárkitől aki vagy az én vagy a bátyám helyzetével azonosulni tud! Előre is kösz a válaszokat :)

2015. febr. 1. 12:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
97%
És ha téged nem érdekelnek, akkor te meg leszbikus vagy? Ennyiből nem lehet megállapítani. Ha látod egy fiúval csókolózni, az már inkább erre utal.
2015. febr. 1. 12:17
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
en mar felnott ferfi vagyok. radioban hallottam egy szamot ami megtetszett, kivancsagbol rakerestem a dalszoveg alapjan, es kiderult hogy one direction szam volt, persze attol hogy az az egy szam tetszett, nem kezdtem el letolteni az albumaikat. de fiatalabb korban masabb az ember
2015. febr. 1. 13:11
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Néha elcsodálkoznék, hogy tud ilyen zenét hallgatni, de ezenkívül nem gondolnék semmit. Mindenkinek más az ízlése más zenét szeret, nincs korhoz, nemhez kötve. Én 16 évesen Zoránt, Cseh Tamást és Udvarost hallgattam ettől függetlenül nem a szüleim korosztályába tartozó férfiakra/nőkre buktam.
2015. febr. 1. 13:13
 4/13 anonim ***** válasza:
83%
Rengeteg felnőtt férfit ismerek, aki hallgatja őket. Egyikük sem meleg, mindegyik dolgozik, párkapcsolatban van, egészséges. A zenei ízlés még senki nem tett meleggé.
2015. febr. 1. 13:32
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Milyen ilyen?

A zene ízlésnek nem kell nagy feneket keríteni. Én tiniként megőrültem a metálért, most felnőttként már azért számos pop és egyéb műfajú zenék is beleférnek a repertoáromba.

Attól mert valaki fiúbandákat hallgat... Lenne jópár meleg, mert az én időmben meg a Nsync meg a Backstreetboys volt a menő. Magyaroknál meg a Hip-hop boys.

2015. febr. 1. 13:42
 6/13 anonim ***** válasza:
81%

Miért lenne meleg te agyalágyult? -.-

Én a bátyád helyében már régen adtam volna neked két nagy pofont. Ilyeneket kiírogatni a saját testvéredről. Ha meleg is lenne neked semmi de semmi közöd se lenne hozzá. Nem a te dolgod.

Úristen... -.-"

2015. febr. 1. 14:17
 7/13 anonim ***** válasza:
94%
Hány éves vagy cica?
2015. febr. 1. 14:26
 8/13 anonim ***** válasza:
96%
És mi van, ha meleg? Semmi közöd nincs hozzá. Attól meg, hogy milyen zenét kedvel, nem meleg.
2015. febr. 1. 14:26
 9/13 anonim válasza:
79%

7# najó ez hogy jon ide?xd

nem meleg:)

2015. febr. 1. 15:42
 10/13 Boldog Dorina válasza:
0%
Ha én szeretek lány bandákat akkor nem vagyok leszbikus....nekem egy osztálytársam szereti a big time rush-t és nem meleg.De szerintem csak szereti a tesód a fiú bandák zenéit
2015. febr. 8. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!