Az rossz hogy kisöcsémet elszoktam vinni zuhanyozni/fürdetni?
Figyelt kérdés
11 éves vagyok és szeretnék anyának azzal besegíteni hogy elviszem a 1,5 éves öcsémet zuhanyozni/fürödni, de az osztálytársam azt mondta hogy homokos vagyok és nekem ez nagyon fáj. Ti mit gondoltok erről?2015. jan. 23. 21:41
11/20 anonim válasza:
sajnálom a mai felnövő nemzedéket... nem hiszem el, hogy ilyen esetekben a szülő nem hibás és a gyerekek ennyire gonoszak és maguktól találnak ki ilyesmiket...
12/20 anonim válasza:
tényleg az osztálytárs gondolatmenete az abberált.
13/20 anonim válasza:
Nem is tudja ennek a szónak a jelentését az osztálytársad, és csak villogni akar avval, hogy felnőtt szavakat ismer, így akar menőzni. Nem is feltételezte, hogy Te meg tudod a szó jelentését, és avval ekkorát lehet bántani.
14/20 anonim válasza:
Egyébként ha én volnék az anyukád, nem hagynám annyiban, hogy ez szó nélkül maradjon. Beszélnék a gyerekkel is, a szüleivel is és az osztályfőnökkel is.
11 éves gyerek szexuális jelzőkkel bántalmazza az osztálytársait... nem kis dolog!
15/20 A kérdező kommentje:
Üdv! Ma megint beszeretett volna szólni, de én megütöttem és eltört az orra. De utána elmondtam tanárnőnek meg az igazgatónak és még a fiú szülei is lebaszták és azt mondta az apukája, hogy jól tetted Bence (<--- Így hívnak :D) viszont máskor szólj.
2015. jan. 26. 15:40
16/20 anonim válasza:
Én a mai napig bánom, hogy nem mostam be egyet annak a srácnak, aki csúfolt általánosban. Neked nem lesz ilyen problémád. :D
18/20 anonim válasza:
habár ez meg súlyos testi sértés...
19/20 A kérdező kommentje:
Igen tudom,hogy testi sértés lenne,viszont ő kezdte én csak önvédelemből ütöttem.
2015. jan. 28. 12:30
20/20 anonim válasza:
jaj dehogy vagy homokos
csak azért mondják, hogy piszkáljanak
nagyon rendes és becsülendő dolog, hogy foglalkozol a kistesóddal és segítesz anyukádnak
maradj is ilyen
öcséd pedig mindig fel fog nézni rád, te leszel a nagy és okos bátyja
nekem is van öcsém, tudom miről beszélek
grat!
és nem vagy homokos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!