Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Az rossz hogy kisöcsémet...

Az rossz hogy kisöcsémet elszoktam vinni zuhanyozni/fürdetni?

Figyelt kérdés
11 éves vagyok és szeretnék anyának azzal besegíteni hogy elviszem a 1,5 éves öcsémet zuhanyozni/fürödni, de az osztálytársam azt mondta hogy homokos vagyok és nekem ez nagyon fáj. Ti mit gondoltok erről?
2015. jan. 23. 21:41
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
76%
sajnálom a mai felnövő nemzedéket... nem hiszem el, hogy ilyen esetekben a szülő nem hibás és a gyerekek ennyire gonoszak és maguktól találnak ki ilyesmiket...
2015. jan. 23. 22:30
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
tényleg az osztálytárs gondolatmenete az abberált.
2015. jan. 24. 00:16
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem is tudja ennek a szónak a jelentését az osztálytársad, és csak villogni akar avval, hogy felnőtt szavakat ismer, így akar menőzni. Nem is feltételezte, hogy Te meg tudod a szó jelentését, és avval ekkorát lehet bántani.
2015. jan. 24. 03:31
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként ha én volnék az anyukád, nem hagynám annyiban, hogy ez szó nélkül maradjon. Beszélnék a gyerekkel is, a szüleivel is és az osztályfőnökkel is.

11 éves gyerek szexuális jelzőkkel bántalmazza az osztálytársait... nem kis dolog!

2015. jan. 24. 03:33
 15/20 A kérdező kommentje:
Üdv! Ma megint beszeretett volna szólni, de én megütöttem és eltört az orra. De utána elmondtam tanárnőnek meg az igazgatónak és még a fiú szülei is lebaszták és azt mondta az apukája, hogy jól tetted Bence (<--- Így hívnak :D) viszont máskor szólj.
2015. jan. 26. 15:40
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Én a mai napig bánom, hogy nem mostam be egyet annak a srácnak, aki csúfolt általánosban. Neked nem lesz ilyen problémád. :D
2015. jan. 26. 16:12
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
ügyes :D
2015. jan. 26. 21:22
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
habár ez meg súlyos testi sértés...
2015. jan. 26. 23:02
 19/20 A kérdező kommentje:
Igen tudom,hogy testi sértés lenne,viszont ő kezdte én csak önvédelemből ütöttem.
2015. jan. 28. 12:30
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

jaj dehogy vagy homokos

csak azért mondják, hogy piszkáljanak

nagyon rendes és becsülendő dolog, hogy foglalkozol a kistesóddal és segítesz anyukádnak

maradj is ilyen

öcséd pedig mindig fel fog nézni rád, te leszel a nagy és okos bátyja

nekem is van öcsém, tudom miről beszélek

grat!

és nem vagy homokos

2015. febr. 8. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!