Most tényleg én vagyok a rossz testvér? (Bővebben lent! )
Sziasztok!
Van egy 14 éves húgom, Karácsony előtt nézelődtünk a H&M-ben és kinézett magának egy ruhát szilveszterre. Ez volt az: [link]
Gondoltam, hogy ha tetszik neki akkor megveszem neki karácsonyra, előtte anyát is elvittem megmutattam neki.. Azt mondta, hogy ezt nem engedné neki felvenni. Kiválasztottunk egy másikat amit meg is vettem. [link]
Most átadtam neki, elkezdett dühöngeni, hogy miért ezt vettem neki .. meg ha már ezt vettem akkor vehettem volna neki hozzá cipőt is meg táskát .Sajnos nem tudtam neki másat hozzá venni mert december elején vettem egy lakást amit jelenleg felújítok ami elviszi szinte az összes pénzemet. Mondtam neki, hogy más még ennyit sem kap még is örül, te pedig elvagy kényeztetve. Erre ordítva annyit mondott hogy én vagyok a világ legrosszabb testvére. A ruhát a földre dobta és beszaladt a szobájába. Én fogtam magam és eljöttem a lakásomba. Fogalmam sincs mit csináljak most.. Haza nem akarok menni mert nagyon kiosztanám és karácsonykor nem akarok veszekedni, de a lakásba nincs még berendezés csak egy kanapé.
A testvéred egy dühöngő kistini, nagyon csúnyán viselkedett. Nyilván nem vagy emiatt rossz testvér, de ezt te is tudod. A szüleid dolga megnevelni, és rászólni emiatt. Vagy egyszerűen ignoráljátok, és majd abbahagyja a hisztit.
De emiatt elszaladni otthonról... ne haragudj, de ez is elég gyerekes.
Ne törődj vele, kiosztani sem kell, hagy duzzogjon majd abbahagyja.
Szerintem nagyon csinos ruhát vettél neki, szebbet mint amit ő kinézett. De arról nem te tehetsz, hogy nem tudja kulturáltan kinyilvánítani a nem tetszését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!