Miért tabu a testvéreknél a meztelenedés, szex, etc?
Figyelt kérdés
Több kérdésben is láttam már hogy testvérek sose beszélgettek egymással ilyen témákról.Ez csak azért fura nekem mert mi az öcsémmel rengeteget beszélgettünk ezekről a dolgokról,nem voltunk szégyenlősek egymás előtt.Kíváncsiak voltunk a másik nem testére mert máshol nem láthattunk ilyet.A kapcsolatunk is sokkal jobb lett mert nem kellett "szégyenkezni" egymás előtt semmi miatt.Nem csináltunk gondot abból hogyha valamelyikőnk fürdött a másiknak meg pisilne kellett simán bementünk.Volt hogy levetkőztünk egymás előtt és megnéztük a másiknak "mije van" ennek ellenére normális felnőttek lettünk semmi perverziónk nincs és nem is vonzódunk egymáshoz szexuálisan.
Gyerekként mi is pucérkodtunk egymás előtt öcsémmel, fürödtünk is együtt sokszor (amíg anyánk meg nem elégelte, hogy utána följön az alsó szomszéd, hogy csöpög a plafonról a víz), de hát akkor 5-6-7 évesek voltunk, nem voltunk még szégyellősek, nem is nagyon volt még mire, meg nem is nagyon tartottuk érdekesnek, hogy a másiknak másmilyen van. Szóval ja, GYEREKKÉNT ez nem is volt gáz, de tiniként, felnőttként már kimondottan zavart volna, ha öcsém rámnyitja az ajtót fürdés közben.
2014. dec. 13. 22:10
2/12 anonim válasza:
"valamelyikőnk fürdött a másiknak meg pisilne kellett simán bementünk" és belepisiltél a kádba? "ennek ellenére normális felnőttek lettünk semmi perverziónk nincs" Csak a kádbapisilés, míg a másik fürdik. Hihihi.
Bocs, de lazítsunk egy kicsit. :-)
2014. dec. 14. 08:22
3/12 anonim válasza:
Ez nálunk is így működött, ahogy a kérdezőnél, nem találtunk ebben semmi kivetni valót. Tesók vagyunk, nincs mit szégyellni.
Mondjuk ez a ritkább, környezetemben nem tudok arról h lett volna még ilyen...bár ki tudja.
Igazából ezt a környezet alakítja ki.
Amikor 13-14 éves korunkban megtaláltuk a padláson apám régi sex újságjait, az már egy lehetőség arra h elinduljon a kíváncsiság. Sokat is voltunk egyedül együt otthon, szülők dolgoztak, meg persze jó tesók voltunk, nem utáltuk egymást. Ez mind kialakította ezt.
Ahol ilyenek nincsenek, ott ez nemigazán alakul ki.
28/F
2014. dec. 15. 07:21
4/12 anonim válasza:
Szerintem itt nagyon sokat számít a korkülönbség, meg az idősebb fél hozzáállása. Én is pucérkodtam kis gyerekként a bátyámmal, de akkor még olyan kicsi voltam, hogy szinte nem is emlékszem. Fürödtünk együtt meg ilyesmi. Ő emlékezhet rá talán, én nem. De később abba nőttem bele, hogy ilyet nem csinálunk és vannak dolgok amiről nem beszélünk. Pedig Isten a tanúm hogy én sok mindenről beszéltem volna anno... :) És még a szobánk is közös. De így se. Amikor feljött, hogy valami ilyesmi témáról muszáj volt egy kicsit beszélgetnünk, én nem tudtam eldönteni melyikünk érezte magát kínosabban.
2014. dec. 15. 19:29
5/12 anonim válasza:
Nálunk ez mind tabu volt, és ma is az. Én 16/l ő 26/f
2014. dec. 15. 20:39
6/12 anonim válasza:
A kérdező ezt megkérdezi minden héten.
(Írtam neked privit is egy előző kérdéshez, de nem válaszoltál, ami elég furcsa. Ilyen jól neveltek, mégsem tudsz a szexről beszélni? Szerintem te nem is nő vagy, hanem egy kanos pasi, aki erre veri ki. Nem írsz kommenteket, csak fantáziálsz.)
2014. dec. 16. 09:28
7/12 anonim válasza:
Amikor tesóimmal kicsik voltunk, nálunk is volt ilyen, de 10 éves kor után, sőt szerintem mar jóval előtte abbahagytuk.
Az ikertesómmal meg a bátyámmal mindig mindent megbeszéltünk.
Szex, párkapcsolatok, rossz kedv, tényleg mindent
De ettől azért nem mesztelenkedünk egymás előtt
Húgom az egyetlen, aki bejön hozzám, amikor fürdök sminkkelni, de ő az ikertesóm, nem tudok ellene tenni :(
18f
2014. dec. 16. 19:31
8/12 anonim válasza:
nalunk ez nem tabu
2014. dec. 29. 19:07
9/12 anonim válasza:
fúj vaze
2014. dec. 30. 22:06
10/12 anonim válasza:
Nálunk kifejezetten tabu volt az ilyesmi. 3-an vagyunk testvérek,2 bátyám van, ők biztos volt, hogy beszéltek ilyesmikről, de sosem volt olyan, hogy egymás előtt meztelenkedjük, meg hasomlók, meg a szexről sem beszélgettünk...Én vagyok a legkisebb és amikor még kicsi voltam, akkor ok volt, hogy láttak, meg stb... Viszont a pároméknál ez teljesen természetes. Volt olyan, hogy a húga fürdött és ő meg simán bement meg hasonlók. Az, hogy ez miért tabu,azt nem tudom, de úgy gondolom, teljesen neveléstől (ha nevezhetjük így), meg szokásoktól függ.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!