Miért nem tudom elviselni hogy a nővéremnek jobb?
Inkább máskép fogalmaznám meg a címet, irigy vagyok egy kicsit a nővéremre...
Lassan másfél éve van együtt a pasijával de túlságosan jól megvannak egymásnak.
2 naponta beszerzi a kedvenc chipseit rágcsáját 4-5 naponta pizzát is kér le a házunkhoz szív formába tett szalámikall ami persze csak a övé aztán már kapott tőle egy laptopot és egy kb 140 ezres telót... és ők teljesen megvannak de nővérem nem is csinál túl sokat érte...
Délutánonként sétálgatnak suli után egy keveset végül felteszi a buszra és annyi.. bezzeg lejönni nem jön teljesen elvan miatta a nővérem és ez engem idegesít hogy mindent megkap tőle...
Egyébként vannak ilyen "kedves" fiúk, akik mindenben segítik a barátnőjüket, aztán hirtelen egyszer csak kérnek egy szívességet, kérik vissza a ráköltött pénzt, mert megszorultak és szüksége lenne rá. Na majd akkor kell ledolgozni a lánynak.
Ez egy módja annak, ahogy be szokták szervezni a k--vákat.
én 14 vagyok nővérem 17.
Hát nézd 2 naponta a kedvenc chipsek meg ienek és még pizza is hetente nomeg a teló és a laptop most már tényleg csak a ház és a kocsi hiányozna mást nem nagyon tud már venni neki..
???!!!
Kérdező, hol laksz vazzeg? Küldetek neked a Don Pepével 10 Songokut meg 20 csomag Lays chipset, csak ne rinyálj már...
Ilyen hozzáállással inkább ne is legyen barátod, csak kikészítenéd.
Ienek? Iiiiienek?
Ti mai gyerekek, ti hogy nem buktok meg helyesírásból?
A nővéredre ne légy féltékeny. Lesz majd idővel neked is pasid, aki meg téged fog elkényeztetni. Türelem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!