Nem aránytalan, hogy a 7 éves húgom ugyanannyit kap mindig mennyiségben, mint én?
Hát végülis de, kaphatnál nagyobbat, csak akkor arányosítsuk úgy is, hogy téged már 20 éve tartanak és az alatt mennyi mindent kaptál, őt meg csak 7 éve, ez így nem igazságos.
Inkább azon parázz, hogy 20 évesen miért a szüleid vesznek neked kukoricát és miért gondolod, hogy ilyen körülmények közt pattognod kéne és a kistesódtól elirigyelni dolgokat. Ezt még magadban megfogalmazni is nevetséges, már bocs. :D
Szóval, csak tegyük fel, ha ő kicsit h@lye, akkor te meg ugye nagyon H@LYE, mert ugye te sokkal nagyobb vagy :)))
Igazad van, van benne logika:))))
Ha már ezem görcsölsz, megkérdezem, miért nem te vettél hugodnak pattogatott kukoricát?
Miért várod el, hogy szülei két és félszer jobban tartsanak téged 20 éves korodra, mint az magát eltartani még képtelen 7 éves tesódat?
A ház körüli munkában ÖNKÉNT két és félszer akkora munkát vállalsz, mit hugod? Mert kérdésed alapján ez így lenne erkölcsös!
.
Különben is, hugodból 20 éves korára még válhat jóindulatú felnőtt, te már megragadsz irigységednél!
Következik: hugodat jobban kell támogatni, hogy a helyes úton haladjon!
Jujj, szégyelld magad, kérdező.
Felnőtt emberként vedd meg magadnak, és ne a húgod kukoricájára ácsingózz.
Én mindig odaadtam a magam részéből is a húgomnak, nemhogy méricskéljek, kinek mennyi jut...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!