LOTR kérdése:
Mit tegyek, ha ilyen a testvérem? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
A testvérem néha nagyon idegesítő... Tudom miden testvér néha veszekedik, de ez más... Mindig ő akar a középpontban lenni és szinte soha nem szólnak rá. Ég és Föld vagyunk, teljesen mások. Nagyon sokszor piszkál, és ami az egyik legrosszabb: Úgy viselkedik mintha már 16-17 éves lenne...
Hülyeségeken akad ki, és nagyon feltudja húzni magát... És ha mondjuk veszek egy táskát, akkor elkezdi: Mi van már hirtelen ilyen csajos lettél?
Nagyon szeretem, és nincs rossz kapcsolatunk,csak ezek a dolgok nagyon zavarnak. Mit tegyek?
2014. aug. 20. 13:36
1/3 anonim válasza:
Majd kinövi.... am meg még most veszekedjetek aztán felnőttök és elsem tudtok szakadni egymástól hidd el így lesz ez ;)
2/3 anonim válasza:
Engedd el a füled mellett, majd kinövi. :) Amúgy hány évesek vagytok?
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
Én 14, ő 11
2014. aug. 20. 16:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!