Nem tudok velük élni. Mit tehetek?
Először is leszögezném, hogy tudom, sokan nem fogtok hinni nekem és sokan azt fogjátok gondolni, hogy egy újabb kisgyerek sajnáltatja magát. Ennek tudatában olvassátok tovább! Köszönöm.
Van 2 öcsém és megkeserítik az életemet. Egyszerűen mindenbe belekötnek, amit csinálok. Anyukám d.u ér haza a munkahelyéről és ki kellene takarítanunk, de ők ennyit böknek oda nekem: "Takaríts ki szuka!", "Gyerünk már te utolsó utcaszéli!", "Dagadék takaríts!"
Kora reggel arra kell ébrednem, hogy ott üvöltöznek az ablakom alatt. Persze azt elvárják, hogy kiálljak mellettük és, hogy minden a seggük alá legyen téve. Mindenki előtt megaláznak. Nap mint nap kikészítenek a szemrehányásaikkal és van mikor szó nélkül megütnek, gyakran leköpnek. A szüleim már gyermekotthonba akarták őket rakni, de nagy a szívük és mindent megbocsájtanak. Múltkor már a kezeimet is vagdostam miattuk és többször megfordult a fejemben, ha ők nem, akkor én megyek el. Fogalmam sincs mit tehetnék, de már az orvosom 2 féle nyugtatót írt ki, mert nem bírom, hogy az idegeim tönkremennek. Az egyik 10, a másik 13 éves.
15/L
Ez jó volt. :D
Meg tanulságos. Már nem érdekel. Ha hazajönnek és minden megy tovább, akkor ez lesz. Sajnálom, hogy ezt eddig nem tettem meg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!