A tesóm nem kíváncsi rám, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Eddig tök jó volt a viszonyunk, de kb 1 hete összevesztünk, mert véletlenül rányomtattam 2 olyan papírra, amire tollal rá volt írva valami. Bocsánatot kértem, de üvöltött velem, megakart verni, így visszaüvöltöttem. Összeverekedtünk. Ezután nem szólt senkihez, engem pedig letiltott facebookról. Ma kiderült, hogy már egy ideje elege van belőlem, mert apu mondogatta neki, hogy mikor a barátnőjével elmegy valahova akkor vigyenek engem is, hogy ne legyek itthon egyedül. Én ezt nem kértem, eszembe se jutott velük menni, elmúltam 18, nincs szükségem babysitterre. Olyanokat mondott, hogy nem kíváncsi rám, elege van belőlem, szerezzek egy bakot, őt hagyjam békén. Nagyon bánt ez az egész :(2014. jún. 17. 01:23
1/7 anonim válasza:
kérdezd meg tőle mi baja van veled
2/7 anonim válasza:
Akkor nincs más hátra, szerezz egy bakot.
3/7 anonim válasza:
És ti tényleg felnőttek vagytok? Elképesztő.... Verekednek egy papír miatt...
4/7 anonim válasza:
Hagy neki időt én a tesómmal rosszban voltam itt az évégén, most eltörte a kezét és azóta tök rendbe jött minden talán a hirtelen változás miatt.A te tesód nem biztos hogy a papír miatt fúj rád csak most tört ki lehet hogy megbántotad
5/7 Neszi Petra válasza:
Szerezz egy bakot és tekintsd őt az új testvérednek
6/7 anonim válasza:
A szülők dolga lenne ilyen esetben észheztéríteni az idősebb testvért... Amúgy meg kezeltesse a hisztié
7/7 anonim válasza:
A szülők dolga lenne ilyen esetben észheztéríteni az idősebb testvért... Amúgy meg kezeltesse a hisztijét a tesód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!