Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogy tehette ezt velem? Miért...

Hogy tehette ezt velem? Miért kellett elmondania mindent? Nem érti, hogy ezzel csak nekem árt?

Figyelt kérdés

A mostohatestvéremmel 1 éve élek együtt, akkor költöztünk ide anyával. Azt tudni kell, hogy nekem ő régen nagyon tetszett, de ezzel a legtöbb lány így van, a külseje tökéletes kb. Én igazából szerelmes voltam belé, azóta se éreztem olyat... Csak hát ő eléggé bunkó volt velem, bántott, beszólt a súlyom miatt (kövér voltam és csúnya) és folyton sírtam.

Aztán most már viszonylag normálisan nézek ki, vele is másabb a kapcsolatom, csak éppen nem érti, hogy én már nem az a lány vagyok, aki odavan érte. Sőt, ő tanított meg arra, hogy senkit nem szerethetek.

Viszont ma elmondott anyáéknak mindent, amíg a barátnőimmel moziztunk. De tényleg, mindent. Hogy hánytatom magam, hogy egész évben lógtam a suliból, hogy kikkel vagyok jóban, hogy miket csinálok és hogy miben hazudok az anyámnak... Mindent elmondott, amit eddig titokban tartottam, vagy legalábbis azt hittem, hogy ő nem mondja el.

Azt bezzeg kihagyta, hogy ő megveretett a haverjaival egy csapat egyetemistát, mert mondtak rám valamit, vagy miket művel amúgy (elég balhés).

Előadja, hogy mennyire aggódik értem, arra nem is gondol, hogy én mennyit sírtam az ő "viccei" miatt, vagy hogy miatta döntöttem úgy, hogy megváltozom és nem leszek egy érzelmes, kövér, fogszabályzós, csúnya lány.

Eddig hallgattam anyát, hogy mégis mi történt velem, miért nem beszéltem vele soha a problémáimról és csak veszekedtünk.

Most ott tartunk, hogy kedden nem akar elengedni a barátnőimmel egy külföldi koncertre, csak ha jön velem valaki, akiben bízik és figyel rám. Nyáron se akar elengedni a fesztiválokra, csak ha jön velem a mostohatestvérem és végig velem lesz.

Elakar hordani pszichiáterhez, de semmi értelme nem lenne (tudom, már jártam terápiára).

A mostohatestvérem meg csak azt mondja, hogy nekem akar jót, de ezzel csak annyit ért el, hogy nem akarok vele egy házban élni, és jelenleg inkább laknék az apámnál, akivel évente 2-szer, ha találkozom és tudomást sem vesz rólam.

Ő legalább sosem támadott hátba.

Mit mondjak neki ezek után?

Szóba álljak még vele?

Miért nem tud békén hagyni és úgy tenni, mintha nem venne észre se engem, se a "problémákat" körülöttem?

Mit csináljak, hogy anya és az apja rájöjjenek, ő sem egy szent, udvarias szépfiú, mint ahogy azt hiszik?

2014. jún. 7. 23:09
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Utolso,

Te sem vagy valami intelligens valaki.

2014. jún. 8. 15:04
 22/23 anonim válasza:
Ú de utállom az ilyen embereket csak sajnáltatni tudják magukat az ilyeneket kéne kivinni Afrikába ott megtapasztalná mi is az az élet. Ők nekik eszükbe se jutna, hogy hánytassák magukat. Ilyen az élet drágám nem így kell magadra felhívni a figyelmet.
2014. jún. 9. 13:59
 23/23 anonim ***** válasza:

Annyira idiotak azok, akik olyanokat irnak,nhogy nem kellene akkor megenni, vagy el kellene menni futni. Emberek, ez egy betegseg, egx kenyszeres allapot, amin a kegtobb ember nem tuf segiteni, es gratulalok, az ostoba beszolasaitok csak tovabbi buntudatot okoznak, es meg inkabb sulyosbitjak a betegseget. Aki nem tud semmit a bulimiarol, az minek okoskodik? Ismeritek a mondast, hogy "ha hallgattal volna, bolcs maradtal volna"?

Kerdezo, egyebkent megertem, hogy haragszol a mostohatesodra, de helyesen cselekedett. Attol, hogy neki elnezik a balhes ugyeit, neked nem kellene halalra hanytatnod magad. Bar ahogx elnezem, valoszinuleg o volt a betegseged egyik kivalto oka...

Az elgepelesekert bocsi, tabletrol vagyok.

2014. júl. 10. 19:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!