Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szerintetek ez az angol...

Szerintetek ez az angol szöveg illene egy emlékkönyvbe a mostohatesómnak?

Figyelt kérdés

"We are friends for life.

And if you ever fall

Know that I'm right here"

Little Mixes szöveget szeretnék neki idézni,de kb csak ez van a dalaik közül,ami barátságról szól..csak annyi,hogy a dal úgy ahogy arról szól,hogy meghalt a barátnője,és majd egyszer úgyis újra fognak találkozni...

A fent említett részlet innen van:

We are friends for life

Hold that deep inside

Let this be your drive

To survive

And just stand high and tall

Make sure you give your all

And if you ever fall

Know that I'm right here

+1 kérdés:jobb lenne az első változat?

2014. máj. 17. 15:54
 1/8 anonim ***** válasza:
Sokkal szívhez szólóbb lenne, ha magyar idézetet választanál. Nekem ez az angol kicsit erőltetett.
2014. máj. 17. 15:57
 2/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szereti Little Mixet,ezért szeretnék tőlük valamit...
2014. máj. 17. 16:02
 3/8 anonim ***** válasza:
Mi a fene az a Littlemix?
2014. máj. 17. 16:34
 4/8 anonim ***** válasza:
szerintem szép, de jobb az első, abban nincs annyira benne a halál. persze szó szerint a másodikban sincs, de abba könnyebb így belelátni, hogy már elmondtad, miről szól a dal.
2014. máj. 17. 17:59
 5/8 A kérdező kommentje:
Utolsónak köszi :)
2014. máj. 17. 18:34
 6/8 anonim ***** válasza:
89%
Soha nem értettem azokat, akik képesek itt megkérdezni, hogy mi mit jelent. Sokkal tovább tart, mint beírni keresőbe, és még reklámozod is, hogy tájékozatlan vagy a témában, amihez hozzászólsz, kedves második.
2014. máj. 17. 20:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Oh, beírtam. 10 évesek lánybandája. Tényleg tájékozatlanság, ha egy felnőtt ember nem ismeri...?
2014. máj. 17. 20:40
 8/8 A kérdező kommentje:
Pl:ha van egy 10 éves lányod,akkor is ismerheted,ha ilyen zenéket szeret...de úgy megjegyezném,hogy nem csak 10 évesek hallgatják.Szeretem,amikor így általánosítanak mindent,csak,mert nem olyan stílusú zene,amit ők hallgatnak :3
2014. máj. 17. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!