6 testvérrel hogy lehet kibírni? Mit csináljak, hogy könnyebb legyen kicsit?
16 éves vagyok, májusban leszek 17 éves. Egyszerűen megőrülök itthon, tele van gyerekkel a ház (van egy 14 éves, két 10 éves, egy 7 éves, egy 3 éves és egy 2 hónapos testvérem, emellett van 5 macska, 3 kutya, teknős meg hörcsög, amik mind bent vannak).
Folyton bejárkálnak a szobámba, ha bezárom az ajtót, 5 percenként kopognak és dörömbölnek, megeszik a kajámat és megisszák, amiket veszek, mert "nem tudták, hogy az az enyém". Bármit mondok nekik, le vagyok cs.szve, hogy mégis hogy beszélhetek így, stbstb.
Mindenért én vagyok a hibás, csak azt hallgatom, hogy lusta vagyok, nem csinálok semmit.
Legszívesebben apához költöznék (anyáék elváltak, ők csak a féltesóim), de akkor sulit is kéne váltsak és abba kellene hagynom a táncot, amit nem akarok.
Tudod, nekem mar az furcsa, hogy kijelented, ohgy ez vagy az az az etel a tied. En mindig megkinaltam a testverem, nem dugdostam elole.
De akkor tartsd a szobadban eldugva valahol.
Es az milyen mar, hogy lerakod a nyelvvizsgat, es tartod a kezed az ajandekert? O.o
En is meghallgatnam a masik oldalt, nekem mindig gyanusak azok a topicok, ahol mindenki a topicnyito ellen van :)
Nem tudom ez mennyire segít egy időben dolgoztam gyerek otthonba igazából ha leülteted őket a tv elé v mi mesét nézni.
Akkor vakszeg békén hagynak.
Szerintem innen tölts le meséket.
http://www.youtube.com/user/SEASONARCHIVER?feature=watch
És ezzel [link]
Írd ki újra írható dvd-re ha megnézték töröld le és szegél újat így el lesznek pár hónapig.
Persze ha ez megér neked 500 FT-t arra az egy írható dvd-re.
Csak ötlet.
25 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!