Elhunyt a testvérem, meddig gyászolnátok, ameddig a szívetek úgy érzi vagy ameddig a hagyományok megkívánják?
Részvétem; igazán sajnálom, hogy szenvedsz, de ez sajnos a gyász velejárója.
Én addig gyászolok, amíg a gyász tart, nem addig, amíg mások előírják. (Én is gyászolok.)
nekem 5 éve hunytak el a nagyszüleim. igaz, én gyakran jártam feketében előtte is, de nem ügyeltem rá kínosan, h minden nap full feketében menjek mindenhova.
a mai napig hiányoznak, és a szívem mélyén gyászolom őket, viszont nem árnyékolja be a napjaimat.
ha rájuk gondolok, inkább öröm tölti el szívemet, és a velük töltött szép napok jutnak eszembe, és hálát adok a sorsnak hogy ilyen fantasztikus nagyszüleim voltak.
ha jól emlékszem anyum sem járt feketében, nem is áll neki jól, ergo nincsenek fekete ruhái.
szerintem max kisvárosban, falun szólják meg az embert ha a ruhája nem mutatja a gyászt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!