Csak engem üt a bátyám rendszeresen? A múltkor el törte a kezem meg már az orrom is el törte már.
Figyelt kérdés
2013. okt. 12. 18:37
21/29 anonim válasza:
Hát ha ő felnőtt, Te pedig 18 alatti vagy, akkor még súlyosabb a helyzet.
A szüleid verik egymást? Vagy hogyhogy elnézik ezt neki...?
Elég kirívó dolog ez... Mikor volt az utolsó csonttörésed?
Az orvos miért nem jelentette?
22/29 A kérdező kommentje:
2 hónapja törte le a kezezem..az orrom meg 1 éve..az orvos nem tudom mit csinált meg se kérdezte hogy hogyan történt a baleset.
2013. okt. 13. 19:02
23/29 A kérdező kommentje:
de ő nem csak ütni szokott engem.
2013. okt. 13. 19:02
24/29 A kérdező kommentje:
Egyébként köszönöm az eddigi válaszokat nagy részükön el gondolkodtam és beszéltem vele.Már miden rendben van. :)
2013. okt. 13. 19:11
25/29 anonim válasza:
Ne szólj, öljön meg , aztan utana panaszkodj, ha mar biztos vagy, hogy kivegzett
26/29 anonim válasza:
"A kérdező kommentje:
de ő nem csak ütni szokott engem."
Ezen kívül, mit csinál még veled?
27/29 Gattini válasza:
Ez nem normális dolok ez családon belüli eröszaknak hivják ami már enyire eltulzott verés vagy bántalmazás.Tanácsolom szolj a szüleidnek ,ha nem tesznek semmi akor az iskolaigazgatonak ö tudja mit kell tei ilyen esetekben.Ha netalántán nem jársz suliba vagy nem vagy joba az igazgatodal akor meny renndörségre és kérj segitséget hiába netalántán nem multál el 16.
28/29 A kérdező kommentje:
_Köszönöm a válaszokat kedvesek vagytok de már mint írtam is minden rendben van :)
2013. okt. 16. 14:22
29/29 anonim válasza:
Most nem üt, hanem azt a "mást" csinálja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!