A nővéremet jobban érdekli a barátnője lánya, mint a keresztgyereke. Beszéljek vele, vagy felejtsem el?
Figyelt kérdés
Mintkét gyerek három éves. Mint ajándékban, figyelemben, törődésben, érdeklődésben vesztésre áll a lányom, holott ő erősködött, hogy keresztszülő lenne.
Ritkán találkozik a lányommal. Most volt pont egy ilyen családi-baráti összejövetel, ott is a kisfiúval mászkált mindenhová, mikor a lányom játszani akart vele, vagy beszélt hozzá, nem figyelt, otthagyta, elvonult máshová. Rosszul esett a gyerkőcnek nagyon, és közvetve nekem is.
Szerintetek beszéljek vele, vagy hagyjam a francba, "nevezzek ki" másik keresztanyát?
2013. szept. 30. 16:13
11/12 anonim válasza:
JAh írtad utána...bocsi töröltetheted a 2 kommentet, én nem tudom..
12/12 kelta válasza:
Szerintem először próbálj meg beszélni vele. Felnőtt korban túl lépünk dolgokon csak a gyerek most még nem értheti ez miért van. Egyébként milyen gyakran találkoztok? Csak azért kérdem mert nehogy az legyen a dologból hogy a másik kicsivel azért foglalkozik többet mert titeket sokat lát vagy pedig csak azért lehet hogy elmond hasa hogy kereszt szülő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!