Ti kérnétek úgy kölcsön pénzt a testvéretektől, hogy igazából fogalmatok sincs, hogy miből adnátok meg?
Egy ideje már eléggé kicsúszott alattunk a talaj. Adósságokat halmoztunk fel. Közüzemi tartozások, banki tartozások, stb. Ha rövidesen nem rendezzük ezek jó részét akkor ráfog menni a házunk. Akkor pedig végképp a padlóra kerülünk.
Arra gondoltam, hogy a testvéreméktől kérnénk kölcsön amiből rendezni tudnánk az adósságainkat. Ők nagyon jól állnak anyagilag.
Csak az a baj, hogy nem tudom, hogy fizetnénk vissza nekik. Az én és a férjem jövedelme éppen arra elég jelenleg, hogy az aktuális rezsi számlákat fizessük és együnk. Semmi másra nem marad. És nagyon kilátás sincs jobbra. Szóval nem tudom nekik miből törlesztenénk. Viszont valamit muszáj lenne csinálnunk mert így elfogjuk a házunkat veszíteni.
Ti mit tennétek? Kérnétek kölcsön?
9 Utólag, és más emberrel kapcsolatban az ember annyira "okos" tud lenni, hogy majd nem elszáll magától.
Igaz, kedves hozzászóló.
ma 18:19
Most bagoly mondja verébnek? :D
Te kerültél már ilyen helyzetbe?
Mert a hozzászólásodból ítélve max rászorulva voltál,nem a segítő fél.......
"3 millió forintot fizessen csak úgy ki nektek,úgy,hogy azt mondod meg sem tudod adni?
Nem olyan nagy összeg neki?
Pont ahogy írod,ebben a világválságban baromi nagy összeg!"
Te honnan a francból tudod, hogy nekik ez mekkora összeg?
Elárulom neked, hogy az idén vett 7-es BMW-ért kifizetett 40 pár millió forint se vágta őket földhöz.
"nem vagyok én sem milliomos"
Te biztos nem, de ezt nem is kérdezte senki! A testvéremék viszont azok!
Jah és a kocsink természetesen már a múlté. A házunkat viszont szeretnénk megtartani. Mint ahogy a kérdésben is említettem.
Úgyhogy "kedves" 76%-os az okoskodásaidat meg a "tanácsaidat" kend a hajadra!
Úgyhogy "kedves" 76%-os az okoskodásaidat meg a "tanácsaidat" kend a hajadra!
Annyira utálom az ilyen kérdezőket!
Te meg a kérdésedet kend a hajadra,ha nem tetszenek a válaszok!
Miért nem úgy tetted akkor ki,ha már egyetértést vársz,hogy "Ugye jogosan kérnék kölcsön a testvéremtől?"
17-es
"9 Utólag, és más emberrel kapcsolatban az ember annyira "okos" tud lenni, hogy majd nem elszáll magától.
Igaz, kedves hozzászóló."
Az én hozzászólásom volt nagyképű?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!