Hogyan győzhetnénk meg a páromat?
Párom anyja súlyos beteg, már csak napjai vannak hátra. Van egy fia akit a párom nem enged az anyjukhoz egy családi balhé miatt. Az apjuk és én is hiába mondjuk neki, hogy engedje meg a testvérének azt, hogy láthassa az anyját egyszerűen hajthatatlan.
A párom nem dolgozik ezért az sem megoldható, hogy a sógorom akkor jöjjön amikor a párom nincs otthon.
Mivel tudnánk a páromat meggyőzni?
Az apjának nincs elég ráhatása a saját fiára?
Mi az, hogy valaki megtiltja egy másik embernek, hogy a saját anyját a halálos ágyán meglátogassa?
Ha az én anyám lenne a halálos ágyán, a testvérem mondhatna bármit, biztos hogy bemennék az anyámhoz. Nehogy már egyetlen ember irányítson egy egész családot!
Én végtelenül kiábrándulnék belőle, ha a párom így viselkedne. Egy világ dőlne össze bennem, hogy milyen embert választottam.
Kérdező, én valahogy megoldanám, akár elcsalni otthonról, vagy bármi, azért gondolom kettesben csak kimozdultok valamerre...aztán ha lezajlott ez az egész, túl vagytok a nehezén, szépen búcsút intenék neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!