A sógornőm hozzánk akar költözni a hat gyerekkel, mert a párja egy állat. Így is alig férünk, de a párom ragaszkodik hozzá. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2013. júl. 20. 07:59
61/92 anonim válasza:
Akkor költözz el, párod meg hagyja, hogy élősködjenek rajta. Első hónap után majd rájön
62/92 anonim válasza:
Azért a párod te hozzádvaló hozzáállása se semmi.Te tudod mit csinálsz.fontos vagy ám te is neki.Mióta vagytok együtt hogy neki ennyire mindegy? És tudsz hova menni kérdező?Most konkrétan mit tervezel?
63/92 anonim válasza:
Az se semmi, hogy ilyen könnyen megadja magát a kérdező, annyira el akar költözni onnan, hogy talán nem is a sógornő pereputtya az ok. Ha én boldog vagyok egy kapcsolatban, akkor harcolok érte, és nem engedek az otthonomba (teljesen mindegy, hogy kié, ketten éltek ott) 6 olyan személyt, aki a saját lábán is meg tudna állni, ha akarna.
64/92 anonim válasza:
Őszintén szólva most már nem csodálom,hogy sógornőd párja egy állat.Nyilván ő tartotta el a népes csapatot és megelégelte,hogy a nagyok közül senki sem dolgozik.El kell zavarni mindenkit melózni,akkor össze tudnak dobni egy albérletre valót.Ha most párod befogadja őket,soha az életben nem tudja kidobni őket.Sürgősen üljetek le átbeszélni a témát!
65/92 A kérdező kommentje:
Már nincs mit tenni. A párom azt mondta hétfőn költöznek és kész.
2013. júl. 20. 13:06
67/92 A kérdező kommentje:
Azt még nem tudom, anyámhoz nem akarok mert örültem, hogy eljöttem onnan, albérletbe megint nem mehetek mert nem tudnám fizetni. Majd lesz valahogy.
2013. júl. 20. 13:12
68/92 anonim válasza:
Párodnak csak gratulálni tudok.Eltarthat majd egy lusta csapatot,ráadásul ezzel kb "elkerget" téged.Pár év múlva a fejét fogja a falba verni,ezt garantálom.
69/92 anonim válasza:
Beleolvastam a kommentekbe is nagyjából, szóval már ez el van döntve és neked beleszólást sem enged a párod. Akkor szerintem is az a legjobb, ha te költözöl el, ha tudsz hova menni. Én legalábbis ezt tenném.
70/92 anonim válasza:
Húzz el onnan, de minél hamarabb! Ha kevés lesz a lóvé, amit hazaviszel, kiállitanak a sarokra. Nem számit, Te nem vagy rokon. Akkor már nem tudsz menekülni.
Cigány felfogás: szidják a magyart, nem fizet adót időben, ezért ők is későn kapják a sagiiiijt.
Ennyi felnőtt, keresőképes ember szivja a vérünket. FÚJ.
Menj minél messzebb, minél hamarabb. Párod meg egy hülye állat, de megérdemli, hogy ezek putrit csináljanak a házából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!