Hogy lehet ennyire magabiztos, beképzelt?
A húgom nagyon el van szállva magától, (16 éves) olyan cuccokra összevakarja a pénzt, amiről nem is álmodhatnánk (persze nem egyedül, nem dolgozik, pénzes barátai, pasija segítik..) Hazahoz dolgokat "csak úgy", mert "ajándékba" kapta (ne egy plüssmacira gondoljatok, annál sokkal értékesebbre) Csak gazdag barátokkal veszi körül magát, közben Ő közel se engedheti meg magának azokat a dolgokat, amiket Ők. Pedig biztos vagyok benne, hogy van az osztályában rosszabb helyzetű is mint Ő, de abból ugye nem származhat "nyeresége". Mindig mondja, amikor hazajön, hogy ilyen luxus házban volt, ilyen-olyan csúcstechnológiás kütyüik vannak az ismerőseinek, és megjegyzi anyámnak, hogy Ő nem keres annyit, hogy megvehesse Neki (nemcsak anyámat engem is megbántott ezzel) Volt olyan, hogy úgy vett ki pénzt anyáméktól, hogy nem szólt. Igyekszik jól tanulni, és a legtöbb fizetést hozó szakmákat célozza meg (ez mondjuk becsülendő)
Sokszor nagyképű (azt nem mondom hogy mindig) Én az ellentéte vagyok mindig visszahúzódó voltam, egyszer meg is jegyezte hogy nem akar olyan lenni, mint Én, ami nagyon rosszul esett...
Mert lehet sok mindent elér a nagyképűségével, de sajnos sokan utálják is ezért (látják, hogy valójában miért van a pasija mellett és k...nak tartják)
Tudom a mai világban az ilyen típust preferálják, sokszor irigylem is (biztos látszik az írásomból is), de attól félek, hogy ez a viselkedési forma egyszer nagyon visszaüt Neki (vagy mégsem?)
Mi a véleményetek erről?
Akinek esetleg hasonló a tesója viselkedése?
Szerinted az normális hogy pénztárca szerint választ barátot?
Hogy lenézi, azt akinek nem telik jobb ruhára, cipőre stb.?
Hát akkor leírom, hogy világos legyen: annyi az egész hogy ez az Én értékrendembe nem fér bele, Nekem ez sok. A családban senki se ilyen, Mi mindig tisztelettel bántunk egymással.
Szeretnél olyan testvért, aki mindig az orrod alá dörgöli hogy nincs elég pénze, hogy megmondja az anyjának mit vegyen fel, mert szégyelli?
Ha visszaolvasol az egyik válaszoló írta, hogy nem tartja a kapcsolatot a féltestvérével, mert olyan mint a húgom. Én sem bírom magam mellett az ilyen embereket, egyszerűen sírni tudnék.. Ezért is írtam a kérdést, és igenis probléma, ahogy írtad, mert mégis a testvérem, és nagyon bízom benne és szeretném is, hogy idővel megváltozzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!