Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mostanában túl jól kijövök a...

Mostanában túl jól kijövök a mostoha bátyámmal. Olyan, mintha szerelmes lenne belém. Van erre esély? Hogy tudnám ezt kideríteni? És hogy tudnám hárítani?

Figyelt kérdés

Olyanokat mond, hogy tökéletes az alakom, jó a humorom, jól lehet velem beszélgetni. De ez engem eléggé zavar (még ha nem is mutatom ki neki).

Mindig áthív a szobájába 'beszélgetni' is, de az ágyban kötünk ki (persze nem fekszünk le, bár már vagyunk messzek a dologtól, bár szerintem ő sem akarná.) Nem lakunk együtt, úgyhogy csak hétvégéken találkozunk. És a korkülönbség is elég nagy (én 15 éves vagyok, ő meg 21). Újabban Facebook-on is valamilyen indokkal ír, és furákat. Azaz csak ilyen szokásos zene, stb., de mégis olyan más. Amikor megkérdeztem tőle, hogy miért nem szerez inkább barátnőt, akkor mondta, hogy az sok felelősség, és nincs rá ideje se, és hogy jó ez így. (Mármint gondolom velem.)

2013. ápr. 18. 15:55
1 2
 11/12 anonim válasza:
Szerintem meg csak szeretne bártokat szerezni.
2013. jún. 28. 17:13
 12/12 anonim ***** válasza:
88%

" és az a baj, hogy belementem, hogy kicsit kényeztessen, na meg én is őt"

Erre már nem tudok mit írni.

2015. jún. 29. 02:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!