Az alábbi testvéri kapcsolatok közül, kinek előnyösebb, illetve hátrányosabb a helyzete?
1. fiatalabb fiú-idősebb lány
2.fiatalabb fiú-idősebb fiú
3.fiatalabb lány-idősebb lány
4.egyforma idős fiúk
5.egyforma idős lányok
6.azonos korú lány-azonos korú fiú
Kihagytad a fiatalabb lány-idősebb fiút.
Szerintem mindegyik lehet jó és rossz, élből senki nincs előnyben vagy hátrányban.
Szerintem mindegyiknek van előnye és hátránya.Az ikrek az szerintem nem jó.
A két lány sokat szokott veszekedni kis korkülönbségnél, de sok mindent megtudnak egymással beszélni.
A fiatalabb fiú-idősebb lány: Kis korkülönbségnél nem jó de nagynál igen.
A fiatalabb lány- idősebb fiú az szerintem a legjobb. :)
szerintem tök m1.. nálunk én vagyok az idősebb ..szóval
fiatalabb lány-idősebb fiú
szerintem nem hátrányos.. ha valaki bántja azt "kinyírom"
ennyi.
"A fiatalabb fiú-idősebb lány: Kis korkülönbségnél nem jó de nagynál igen."
Ezt miből gondolod? Mert nálam pont nem jött be!:( 2öcsém van,az egyik 4,a másik 9évvel fiatalabb. Nem a legjobb a kapcsolatunk,de ez nagyban a szüleink hibája! Sajnos nálunk rengeteg volt a kivételezés.:-(
Így nem lehet különbséget tenni,ami számít az a környezet és a szülői ráhatás!
nekem egy 7 évvel fiatalabb öcsém, és egy 3 évvel fiatalabb húgom van. Nálunk nincs kivételezés, viszont még anno, amikor húgommal veszekedtünk, mindig én voltam a hibás, akkor is, ha ő kezdte, mert én voltam a nagyobb.
Most is néha veszekedünk húgommal, máskor meg jól kijövünk.
Öcsémmel sincs semmi bajom, pár éve volt. :D
én mindigis egy báttyra vágytam, bár egy osztálytársam azt mondta, hogy az ő bátyja nagyon szemét vele, viszont egy másik barátnőm bátyja meg oltári rendes a húgával.
Emberfüggő ez is. (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!