Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Nektek hány tesótok van? :-)

Nektek hány tesótok van? :-)

Figyelt kérdés

2012. júl. 11. 17:33
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:

Mindenki le van pontozva,de ebben a kategóriában ez már általános dolog,tök mindegy mit írsz.(:

Első voltam.

2012. júl. 13. 11:06
 42/46 anonim ***** válasza:

Na, igen. Ez már csak így megy itt. Jön valami "okos" és lepontoz mindenkit. Csak tudnám, hogy miért 0%-ban hasznos a válaszom mikor a kérdésre válaszoltam. Na mindegy, nem ettől függ a boldogságom.

19L

2012. júl. 13. 11:33
 43/46 anonim ***** válasza:
100%

Ebből is látszik hogy ez a pontozósdi már régen nem a válaszok hasznosságáról szól! Úgy hülyeség az egész ahogy van,és ezt azok is észrevehetnék akik kitalálták!

Inkább azt kéne kérdezni tetszik a válasz vagy nem. Bár egy ilyen kérdésnél az sem helytálló,mert nem tehetsz róla.

De lehet a szülőket számon kérni,mert miattuk lepontoztak a GYIK-en!!!:-) Úgy szánalmas az egész ahogy van,főleg az aki a pontozásban leli örömét!!!

(bocs hogy eltértem a témától,de ez nagyon kikívánkozott belőlem)

2012. júl. 13. 13:05
 44/46 anonim ***** válasza:
3 nővérem van (féltesók)
2012. júl. 13. 14:30
 45/46 anonim ***** válasza:

egy bátyám van 19 éves

12/l

2012. júl. 16. 14:14
 46/46 anonim ***** válasza:
Én azért vagyok lepontozva,mert 7 testvérem van?:)
2012. júl. 16. 15:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!