Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A tesom folyton megver mit...

A tesom folyton megver mit csináljak?

Figyelt kérdés
Sziasztok 14 éves vagyok és van egy 17 éves bátyám. Amikor ketten vagyunk midnig jol elférünk egymástol söt még nagyon rendesek is vagyunk egymással. De ha a tesom pár haverja idejön eyböl elkezd velem kiabálni meg csicskáztatni meg mindenbe belelköt meg ugy szolit hogy "kövér tehén" vagy "mobidik" és ez nagyon rosszul esik. Ma meg pont a legjobb barátnöm volt itt és az uncsim (aki szintén fiu) és a tesom elkezdett velem kiabálni meg meg is pofozott hogy még miért nem takaritottam ki amikor tegnap takaritottam csak a haverjaival rendetlenséget csináltak. És ma pont rossz napom van és visszaszoltam neki és arra ö megint megütött és egyszerre huzta a hajamat meg meg is rugott. Már mindenem fájt de azért enyhén visszarugtam arra ö meg belökött az ágyba és a falhoz vágta a fejemet. Igaz hogy ö az idösebb de miért ver meg folyton. És persze anyukám elött mindent letagad meg azt mondja hogy csak kitalálom ezeket. Mit csináljak? Már nagyon sok lila meg zöld folt van rajtam meg az arcomon is ott a tenéyrlenyomata, mit tegyek ezellen??

2012. jún. 2. 15:40
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Igen nö vagyok :)

Én nem foglalkozom azzal hogy rendörséget hivjak mert hogy nézne ki hogy a saját családtagomat feljelentem :( azzal az erövel akk már anyumat is jelentheném. Apumnak szolnék de sajnos szüleim elváltak és anyummal élek. És a tesom azaz "anyuci kedvence" én meg "apuci kicsi lánya" vagyok :P És 7ik nem vagyok annyira kövér :) söt izomszatom az elég nagy van :D minden héten 2szer járok kézilabdára + torna ora, minden nap 100 hasizom és hetente 2x járok kondiba is :) annyi hogy tesom olyan nádszálvékony (csontváz) alkatu és vékony csontjai vannak. De én eleve nagy csontozatu is vagyok, és nem is sovány az alkatom :) de azért eléggé tulzás az hogy azok akik utálnak is még azok se kövéreznek le, de a saját kiba*zott tesom meg igen...

2012. jún. 12. 17:47
 12/17 anonim ***** válasza:
De ha apukád szólna tesódnak, anyukádnak hogy álljon már le, akkor nem lenne hatásosabb? Amúgy meg ha a sarkadra állnál lehet erősebb lennél tesódtól. Ha olyan nádszálvékony akkor van esélyed! :)
2012. jún. 12. 23:08
 13/17 anonim ***** válasza:
Szegény lány :(( ... Nálunk is ez volt... csak éppen én voltam az aki terrorizálta öcsémet.... de már megbántam és nem bántom többet :D .. nem tudom mit tehetnél... Ha értelmes akkor meg tudnád vele beszélni négyszemközt komolyan a dolgot... remélem használ :) 18/F
2012. jún. 17. 19:34
 14/17 anonim válasza:
Járj el tai-boxra és minden problémád megoldódik 2hónapon belül.
2012. jún. 18. 09:42
 15/17 A kérdező kommentje:

Már ajánlták hogy megtanitanak K1-eznei :) de én nem verekedéssel akarom megoldani a verekedést :) és amugy ez szerencsére csak néha jön rá :)

De mint mondtam elöbb is :) szüleim elváltak igy apukám semmit nem tud tenni ennek érdekében. És anyukám meg alig van itthon :( folyton dolgozik :(

Azért nagyon köszi a válaszokat <3

:)

Nagyon cukik vagytok hogy probáltok segiteni <3 :D

2012. jún. 25. 15:09
 16/17 anonim válasza:
Nem biztos, hogy ez azért van mert a barátai előtt akar menőzni.(Bár az én bátyám is legtöbbször akkor vert meg amikor az unokabátyánk ott volt.)Lehet, hogy problémái vannak az iskolában vagy valahol máshol.Ha ez a problémája akkor ki kell találni, hogy hogyan vezesse le a feszültséget.
2012. jún. 29. 02:49
 17/17 torii válasza:
Szia én 13 vagyok lány. az én bátyám 15 ő is folyton ver tegnap ugy hasbarugott hogy alig kaptam levegőt amikor anyának épp mondtam a dolgot anya elött megtépet ők az erősebbek menj át barátnödhöz
2013. márc. 13. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!