A tesom folyton megver mit csináljak?
Igen nö vagyok :)
Én nem foglalkozom azzal hogy rendörséget hivjak mert hogy nézne ki hogy a saját családtagomat feljelentem :( azzal az erövel akk már anyumat is jelentheném. Apumnak szolnék de sajnos szüleim elváltak és anyummal élek. És a tesom azaz "anyuci kedvence" én meg "apuci kicsi lánya" vagyok :P És 7ik nem vagyok annyira kövér :) söt izomszatom az elég nagy van :D minden héten 2szer járok kézilabdára + torna ora, minden nap 100 hasizom és hetente 2x járok kondiba is :) annyi hogy tesom olyan nádszálvékony (csontváz) alkatu és vékony csontjai vannak. De én eleve nagy csontozatu is vagyok, és nem is sovány az alkatom :) de azért eléggé tulzás az hogy azok akik utálnak is még azok se kövéreznek le, de a saját kiba*zott tesom meg igen...
Már ajánlták hogy megtanitanak K1-eznei :) de én nem verekedéssel akarom megoldani a verekedést :) és amugy ez szerencsére csak néha jön rá :)
De mint mondtam elöbb is :) szüleim elváltak igy apukám semmit nem tud tenni ennek érdekében. És anyukám meg alig van itthon :( folyton dolgozik :(
Azért nagyon köszi a válaszokat <3
:)
Nagyon cukik vagytok hogy probáltok segiteni <3 :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!