Hogyan lehetek tökéletes testvér?
15 éves lány vagyok...4 tesóm van
-13 éves fiú
-11 éves lány
-6 éves lány
-4 éves fiú...
hogyan lehetek számukra a legjobb testvér?
Úgy, hogy mellettük vagy, mikor szükségük van rád. Hogy amikor nem tudnak kire számítani, nem tudnak kihez fordulni, rád akkor is számíthatnak. Velük vagy jóban-rosszban.
Én hálát adok az égnek, hogy ilyen nővéreim vannak.
Azért a "tökéletes" eléggé merész:D Bár ha kialakítasz velük egy jó viszonyt, akkor rögtön tökéletesek lesztek egymásnak:)
Szerintem az idősebb testvérben (tapasztalat) az az egyik legjobb dolog, hogy fordulhatok hozzá(juk), ha nem egy barátnőm véleményére vagyok kíváncsi, hanem valaki érettebbére, de mégsem úgy kezel, mint anyukám. Próbálj nekik mindig jó tanácsokat adni, de ne anyáskodj felettük túlzottan! Ha problémájuk van, hallgasd meg őket, ha sír, öleld meg, legyél ott nekik mindig. És ez kölcsönös lesz, hidd el:)
Tanuld meg "testvériesen" elosztani a tortát :)))
És te leszel a példa mindenkinek :)))
Te nagyon aranyos vagy... de hallgass rám: NE akarj tökéletes testvér lenni... Légy önmagad, add önmagad, szeretni már úgyis szereted őket, ez látszik a kérdésből. Csak ne vegyél magadra olyan felelősségeket, amelyek nem téged illetnek... Légy gyerek, amíg lehet!
Boldog életet kívánok! :)
Aha, éreztem én, hogy szülői felelősséget kezdesz magadra venni... Nem jó ez, megnehezíti az életedet, hidd el.
Biztos, hogy fontosak vagytok anyukátoknak, az új pasi persze elvonja a figyelme egy részét, de sosem cserélne el benneteket, gondolom! Ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!