Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Tényleg beteg lenne elmenni...

Tényleg beteg lenne elmenni meztelenül fürdeni a nővéremmel?

Figyelt kérdés
Régóta jár a szabadba így fürdeni eldugottabb helyekre. Arra gondoltam, hogy én is szívesen kipróbálnám.

aug. 15. 09:42
1 2 3 4
 11/32 anonim válasza:
100%
Ha csak meztelenül napoztok és fürödtök, az sima nudizás, abba semmi beteges nincs. Ha tényleg nem történik semmi több, ahogy írod, teljesen rendben van. Én pl. szeretek nudizni, néha egy-egy haverom, néha a tesóm is csatlakozik. Olyan mintha strandolnánk, csak ruha nélkül. Nem kell túlgondolni.
aug. 15. 10:50
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
Semmi gond nincs vele.
aug. 15. 11:24
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
Finnországban az egész család együtt jár "finnszaunázni", papa-mama-gyerekek sőt sokszor a nagyit-nagypapit is viszik. A finnszauna meg tudod milyen... Semmi gáz nincs ebben.
aug. 15. 11:41
 14/32 anonim válasza:
96%

Szerintem nem gáz. Biztos én is tenném, ha volna húgom/nővérem. A feleségemmel meg a lányommal naturista strandra szoktunk járni

Amúgy az egy dolog ha az ember még csak fantáziál a testvérszexről, az már nem mindegy, hogy az a belső, morális, pszichés gát jól működik-e, amely meggátolja az ilyen fantáziák valósággá váltására irányuló mindennemű kísérletet.

aug. 15. 12:01
 15/32 anonim ***** válasza:
60%
Csak azért nem beteg, mert egy kamu szar az egész. Valami idétlen erre recskázik. Egyébként de, beteg.
aug. 15. 12:05
 16/32 A kérdező kommentje:

Szerintem már maga a fantázia is beteg. Normális embernek eszébe sem jut ilyen, ez egyszerűen természetellenes, beteg dolog. A gyomrom is felfordul a gondolattól is.

aug. 15. 12:06
 17/32 anonim ***** válasza:
57%
Sokan járnak nudista strandra, ha tényleg ezt akarnátok, nem ide írkálsz, hanem mentek.
aug. 15. 12:10
 18/32 anonim ***** válasza:
12%
Ha fiutestvér vagy, gáz, ha lánytestvér, akkor nem.
aug. 15. 12:39
 19/32 A kérdező kommentje:

És miért?

aug. 15. 12:39
 20/32 anonim válasza:
9%
beteges. bárki bármit mond beteges. a nudizást is csak beteg emberek csinálják, konkrétan szatírkodás, aki pedig azt mondja h normális a családtagjaid előtt mászkálni egy szál kolbászban az is beteg, de beteg világ már ez szóval akár meg is dughatod
aug. 15. 12:43
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!