Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért nem veszi észre, hogy...

Miért nem veszi észre, hogy túlzás, amit csinál?

Figyelt kérdés
Bátyám nem olyan rég összejött egy lánnyal, akinek konkrétan mindent megcsinál. Szinte mindig az van, amit a lány akar, valamelyik nap pl fültanúja voltam, hogy kérdezte, hogy hova menjenek, mire bátyám mondott egy ötletet, erre a lány mondta, hogy ne oda, felhozott helyette egy másik helyet és a bátyám rábólintott. Volt olyan is, hogy a csaj mondta neki, hogy elmenne xy országba augusztus végén, mire bátyám mondta, hogy elviszi. Illetve mindenféle dolgot megvesz neki, amit csak akar. Amikor megkérdeztem bátyámat, hogy van-e olyan, hogy azt csinálják, amit ő akar, azt válaszolta, hogy nem nagyon, de őt nem zavarja.
aug. 14. 22:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
94%

Na nálunk is úgy műkszik, hogy ötletelünk. Ha kitalálok valamit és a férjemnek nem tetszik mond valamit. Általában mindig olyat mond, ami tényleg jobb mint ami nekem eszembe jutott, de van, hogy fordítva van. Ezzel nincs baj.

Ez a mindent megcsinál mit takar? Ha megkéri akkor elmosogat? Felporszivózik?

aug. 15. 07:30
 12/17 anonim ***** válasza:
92%
Gondolom este a csaj meghálálja, így nem zavarja.
aug. 15. 09:46
 13/17 anonim ***** válasza:
87%

Miért nem veszed észre, hogy túlzás amit csinálsz és az égvilágon semmi közöd a bátyád kapcsolatához? :D

Szállj ki az életéből, és egy ideig ne legyen kapcsolatod. Nem való neked.

aug. 15. 10:42
 14/17 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem te irigy vagy! Teljesen normális a tesód viselkedése.
aug. 15. 11:34
 15/17 anonim ***** válasza:
88%
Biztos nem voltál még fülig szerelmes 😄 Nem baj, majd megtudod. Bátyád meg majd felébred.
aug. 15. 12:35
 16/17 anonim ***** válasza:
59%
Sajnos vagy nem sajnos, a szerelmes férfi bármit megtenne a szerelméért, és sajnos ezt nagyon sok nő ki is használja.
aug. 16. 13:18
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

16

És fordítva is legalább ennyire igaz.

aug. 16. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!