Miért nem veszi észre, hogy túlzás, amit csinál?
Figyelt kérdés
Bátyám nem olyan rég összejött egy lánnyal, akinek konkrétan mindent megcsinál. Szinte mindig az van, amit a lány akar, valamelyik nap pl fültanúja voltam, hogy kérdezte, hogy hova menjenek, mire bátyám mondott egy ötletet, erre a lány mondta, hogy ne oda, felhozott helyette egy másik helyet és a bátyám rábólintott. Volt olyan is, hogy a csaj mondta neki, hogy elmenne xy országba augusztus végén, mire bátyám mondta, hogy elviszi. Illetve mindenféle dolgot megvesz neki, amit csak akar. Amikor megkérdeztem bátyámat, hogy van-e olyan, hogy azt csinálják, amit ő akar, azt válaszolta, hogy nem nagyon, de őt nem zavarja.aug. 14. 22:06
11/17 anonim válasza:
Na nálunk is úgy műkszik, hogy ötletelünk. Ha kitalálok valamit és a férjemnek nem tetszik mond valamit. Általában mindig olyat mond, ami tényleg jobb mint ami nekem eszembe jutott, de van, hogy fordítva van. Ezzel nincs baj.
Ez a mindent megcsinál mit takar? Ha megkéri akkor elmosogat? Felporszivózik?
12/17 anonim válasza:
Gondolom este a csaj meghálálja, így nem zavarja.
13/17 anonim válasza:
Miért nem veszed észre, hogy túlzás amit csinálsz és az égvilágon semmi közöd a bátyád kapcsolatához? :D
Szállj ki az életéből, és egy ideig ne legyen kapcsolatod. Nem való neked.
14/17 anonim válasza:
Szerintem te irigy vagy! Teljesen normális a tesód viselkedése.
15/17 anonim válasza:
Biztos nem voltál még fülig szerelmes 😄 Nem baj, majd megtudod. Bátyád meg majd felébred.
16/17 anonim válasza:
Sajnos vagy nem sajnos, a szerelmes férfi bármit megtenne a szerelméért, és sajnos ezt nagyon sok nő ki is használja.
17/17 anonim válasza:
16
És fordítva is legalább ennyire igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!