Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Érdekel, van-e még valaki, aki tapasztalt

hasonlót a családjában!Sajnos kezd elegem lenni a húgom dühkitöréseiből. A legrosszabb az, hogyha valamin felhúzza magát, rögtön rajtam csapódik le. Ilyenkor ordibál torkaszakadtából és azt kiabálja, hogy dögöljek meg. Többször mondta már azt, hogy ő fog engem megölni! Vagy ha éppen nem ezt mondja, akkor azzal zsarol, hogy megöli magát. Egyszerűen nem tudok vele mit csinálni, nem lehet könnyen lenyugtatni. Persze próbálom nem magamra venni ezeket, de azért bánt, hogy így viselkedik. Régebben volt, hogy összetört tárgyakat, vagy épp a tükröt törte be az öklével.

jún. 14. 16:26
 1/9 A kérdező kommentje:
Bár ez kimaradt, de itt szeretném hangsúlyozni, hogy az esetek 99%-ában (amikor így viselkedik) nem én vagyok a hibás. Bármin képes felhúzni magát (teljesen apró, tőlem független dolgokon is) és ilyenkor én vagyok az,akin levezeti az indulatát.
jún. 14. 16:29
 2/9 A kérdező kommentje:
Nézzem levegőnek? Félek, hogy nehogy kárt tegyen magában, annyit mondogatja az öngyilkosságot (vagy az engem való megölést)!
jún. 14. 16:31
 3/9 anonim ***** válasza:
84%
Lehet húginak valami komolyabb problémája van, érdemesebb lenne valahogy elvinni egy orvoshoz.
jún. 14. 16:39
 4/9 anonim ***** válasza:
67%
Mondjuk én már úgy felpofoztam volna, hogy még azt is megkérdezné, vehet-e levegőt.
jún. 14. 17:40
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Most éppen apánál vagyunk (a szüleink elváltak). Annyira bepöccent (megint), hogy úgy döntött, ő vonattal visszamegy anyához. Apa erről nem tud, mert épp nincs itthon, viszont biztos ideges lesz, ha hazaér és megtudja ezt. Nekem a húgom megtiltotta, hogy elmondjam apának telefonon vagy megírjam neki a tervét, erőszakkal fenyegetett. Így hát akkor hagyom, hadd menjen. Csak apa reakciójától tartok, biztos ki fog borulni...

jún. 14. 17:45
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Válástól való trauma esetleg? Attól lehet valaki ilyen. Esetleg történhetett vele valami más is kicsiként. Apátok egyébként nyugodt ember? Van, akitől örökölhette ezt a tulajdonságot?
jún. 14. 18:29
 7/9 A kérdező kommentje:
Apát nyugodtnak mondanám, a kiborulást úgy értettem, hogy fájna neki, hogy a tesóm elment. A válás mint ok persze benne lehet a pakliban. Bár a húgom 5 éves volt, amikor a szüleink elváltak és állítása szerint ő szinte semmit sem érzékelt ebből (akkortájról kevés emléke van). Anyukám sajnos depressziós, nem tudom ez mennyire játszhat közre...A mamánk pedig alkoholista, de a húgom szereti őt, nagyon elfogadó vele szemben.
jún. 14. 18:47
 8/9 anonim ***** válasza:
26%
Kicsit olyan Martinos ez a sztori
jún. 15. 02:32
 9/9 anonim ***** válasza:
Jelezd a szüleidnek ezt. Nehogy már a kisebbik testvér tartsa sakkban a nagyobbikat. Nyugodtan mondd el anyukádéknak, üljetek össze mindannyian és szembesítsétek azzal, hogy amit csinál, nem fenntartható.
jún. 15. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!