Ez szerintetek normális???
Figyelt kérdés
A testvérem el vette a kosárcipőmet, ma meccsem van így nem tudok mibe játszani. Tegnap reggel balhé volt itthon. Apukám kint van külföldön ő nem tud mit tenni. Szerintetek ez normális, hogy apám helyett próbál cselekedni. Anyám velünk lakik, ő se tudja, hogy hol van a cipőm. A testveremről még annyit, hogy idegbeteg, mindig azt hiszi, hogy neki van igaza, főlényeskedik mindig, mindenbe belém köt ha nem jó. Nektek erről a viselkedésről mi a véleményetek? Mit kène tennem?2024. márc. 28. 08:44
2/11 anonim válasza:
A testvérednek nincsen saját cipője? Anyád mit mondott ez ügyben?
Mit kéne tenned? Le kell ülni anyáddal, és meg kell beszélni ezeket a problémákat!
3/11 anonim válasza:
Mi az hogy elvette? Hova tette? Hordja vagy mire kell neki? Anyád miért nem veszi tőle vissza? Hány évesek vagytok?
4/11 A kérdező kommentje:
2es van neki, arra kell neki az enyem hogy ne tudjak a kosarcipomben jatszani a meccsen. Anyámnak se mondta el hogy hova dugta
2024. márc. 28. 09:18
5/11 A kérdező kommentje:
3as elvette, multkor a telefonomat, ps4et vette el, nem hordja csak azert vette el tolem hogy ne tudjak benne jatszani a meccsemen, anyámnak se mondta el, hogy hol van a cipo, en 17 o 24
2024. márc. 28. 09:21
7/11 anonim válasza:
Azt hittem 14 évesek vagytok kb. Nagyon gáz hogy 24 évesen így viselkedik.
8/11 anonim válasza:
#7 Az a gáz, hogy a szülők még nem baszták ki a 24 éves majmot, aki terrorban tartja a családot...
9/11 anonim válasza:
Odamész a tesód cuccaihoz és eldugod a telefonját, vagy valamilyen értékesebb holmiját. Aztán amikor keresi akkor üzletet kötöttök.
10/11 anonim válasza:
Mondjuk én anyád helyében eligazítanám, hogy vagy felfogja, hogy az én házamban ugyanolyan kölyök ő is, mint te, vagy ha ennyire felnőttet akar játszani, akkor azt teheti a sajátjában innentől. Biztos, hogy nem hagynám ezt a viselkedést, nem is tudom, hogy honnan jött neki, hogy joga van egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!