Az első fiúnk Ádám, most várjuk a másodikat név ötletek kellene mi találna az Ádám mellé?
Figyelt kérdés
(Vezetéknév Gábor). Ami nagyon tetszik: Zente erről mit gondoltok? Legyen ritka is meg nem is :D2024. febr. 19. 13:57
11/39 anonim válasza:
Valamit e-vel vagy i-vel az elején, amivel jól hangzik és könnyű kimondani.
12/39 anonim válasza:
Szerintem pl. a Bence illik hozzá. A Zente nekem nem tetszik
14/39 anonim válasza:
A Gábor Zente nekem úgy hangzik, mintha a Zente lenne a vezetéknév, és meg lenne fordítva a név (mint a Zenthe Ferenc esetében Zente Gábor lenne).
Krisztián, vagy valami ilyesmit tudok mellé elképzelni.
15/39 anonim válasza:
Miért az Ádám mellé kell keresni nevét?
Lényeg, hogy a vezeteknevvel passzoljon egy kicsit.
Nekem a Zente nem tetszik, de attól ti még adhatjatok.
Nálunk a Márton, Máté, Márk került szóba fiú esetén .
16/39 anonim válasza:
Nem értem, mit befolyásol az, hogy az elsőnek Ádám a neve.
18/39 anonim válasza:
Most tényleg az a szegény gyerek neve, hogy Gábor Áron? :D
19/39 anonim válasza:
Ha tobb gyereket nem terveztek, akkor legyen Benjamin
20/39 anonim válasza:
Olyant, amiben nincs ékezet, ha már a "fiunk" /"fiúnk" szavakkal meggyűlt a bajotok. Ebből a szempontból a Zente jó választás. Egyébként meg miért a testvérhez válaszotokat nevet? Nem mindegy, mi a testvére neve? Attól eltekintve, hogy ne ugyanaz legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!