Van egy fél testvérem báty anyám mikor meghalt meg kérdezte maradte utána fizetni való? 6 évesen először és utoljára láttam őt hónapokig itt lakott és még meg kérdezi jogosan haragszom Rá? letöröltem ismerőseim közöl most meg újra bejelölt ?
Gondolom azóta benőtt a fejelágya és megpróbál segíteni, meg javítani a kapcsolatotokon mert mégis csak a testvére vagy még ha félig, akkor is. Én azt javaslom hogy keress egy nyugodt helyet meg időpontot ami neki is megfelel és beszéljétek át a múltbeli dolgokat, régi sérelmeket, stb... meg felteheted a kérdéseidet.
Akkor 18 évesen szerintem féltékeny volt rád, meg nem volt túlságosan komoly, meg tomboltak a hormonjai, és még kitudja. Olyankor az emberek teljesen másképp viselkednek abba a korba, van aki teljesen kitud fordulni önmagából. Egy beszélgetést megér a dolog, tisztázzátok a régi esetleges félreértéseket és ha a jövőben nem akarsz vele kapcsolatot tartani vagy bármi akkor azt is tisztázd vele. de az hogy törlöd, visszajelölöd stb... néha írtok valamit, ez így totál értelmetlen meg hülyeség. Normálisan beszéljétek meg a dolgaitokat személyesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!