Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ezzel a bántalmazással kapcsol...

Ezzel a bántalmazással kapcsolatban hogyan léphetnék fel?

Figyelt kérdés

A 13 éves öcsémet piszkálja a 17 (lassan 18) és 21 (lassan 22) éves húgom. Példák:

- Urulógus akarsz lenni? HÁHÁ, tudtam, hogy b*zi vagy.

- Nőgyógyász akarsz lenni? Majd nyalhatod az öregasszonyok p*náját.

- Tudom minek nem mehetnél. P*rnószínésznek, mert nincs is f*szod.

- R*hadt kis csicska vagy, remélem tudod.

Minden túlzás nélkül mondom, hogy ezek a legszebb dolgok, amit leírhattam velük kapcsolatban, amit nem kellett csillagozni mindenhol.

A nagyobbik bátran felvállalja, hogy neki csak a pénz számít, és sok férfit kihasznált már. Ezen kívül kicsit sem szégyenkezve tölt fel magáról olyan fotókat, ahol kint van mindene. Sorolhatnám. Agyilag egy nulla mindkettő.

Vissza akarok vágni nekik. Miket mondhatnék?

2023. jún. 8. 19:52
1 2
 11/14 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
48%

"A 6-os a kérdező kamuprofilról, és eleve arra ment ki a kérdés, hogy "ékes példát" gyártson a nőgyűlölő elméleteihez."

Nő gyülőlő elmélet hogy nők is bántalmazhatnak kis korut? :D

De komolyan kérdező, mi a @&##> van a szüleitekkel?

2023. jún. 8. 23:29
 12/14 anonim ***** válasza:
0%

[link]

Valószínűleg ilyesmi történt a húgaiddal, és az apád ellen felgyűlt dühüket adják ki az öcséden. Inkább a lányok védelmében lépj fel!

2023. jún. 9. 09:05
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Egy 13 éves gyerek NEM akar urológus meg nőgyógyász lenni. Két öcsém is van, azt hiszed, nem tudom, mi érdekli őket?

Hát messze nem ez. Szép kis kamu...

2023. jún. 9. 09:35
 14/14 A kérdező kommentje:
Hogy lehettek ennyire undorítók? Miért ne akarna lenni egy gyerek urológus vagy nőgyógyász? Több szakembert követ Titkokon, Instagramon, az iskolában is biztatják, és amikor hallom beszélgetni a haverjaival, akkor örömmel és élvezettel beszél arról mit tanult a témában.
2023. jún. 12. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!