Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szerintetek is gàz ez egy...

Szerintetek is gàz ez egy nővèrtől?

Figyelt kérdés
Van egy húgom, aki nagyon ügyes, okos, jó jegyei vannak, egy csomó baràtnője van ès èn ahelyett, hogy örülnèk ennek, ahogy egy jó nővèrhez illik, inkàbb irigy vagyok. Èn hiàba tanulok, sose vagyok kitűnő, alig vannak baràtaim (inroveltàlt vagyok), mikor meglàtom a tesóm a baràtnői gyűrűèben, èn meg egyedül àlldogàlok, àlhtalàban elfog a sàrga irigysèg ès inkàbb próbàlok bújkàlni a tesóm elől, nehogy meglàssa, hogy èn milyen szerrencsètlen vagyok. Ezèrt se akarom, hogy ő is ugyanabba a gimibe jöjjön, mint ahova èn jàrok, hogy èn se làssam őt, hogy ő "milyen menő" èn meg nem, ebből vannak vitàk is?, mert ezt nem merem bevallani, csak azt hajtogatom, hogy ne jöjjön az èn gimimbe. A màsik, hogy èn próbàlom ezt az èrzèst elrejteni, de direkt remènykedek benne, hogy rossz jegydt kap, èlvezem ha leszidjàk(persze akaratom ellenère, ez csak úgy jön). Próbàlom ezeket az èrzèseket gyökeresen elfojtani, de nem megy. Màsoknàl is ez van, szerintetek ez csak egy egyszerű "tetcvèr harc" vagy ez màr túl sok?

2023. máj. 31. 18:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
65%
Nyugi nincs itt semmi gond, legalább mindkettötöknek megvan az önálló személyisége.
2023. máj. 31. 20:58
 12/17 anonim ***** válasza:
39%

úristen 9, hát nagyon remélem hogy te egy gyereknek se vagy anyja... most komolyan jó ötletnek tartod, hogy a másodszülött ne mehessen a vágyott középiskolába, csak mert az idősebb testvér hisztizik, mint óvodások a homokozóban? nem adom a kislapátot, mert a kislapát az enyém és csak az enyém. és különben is, ha te is homokozol, nekem kevesebb homok jut.

talán nem hisztizni meg siránkozni kéne, úgy én se barátkoznék valakivel, hogy csak ül búvalbszott képpel, és életének központi eleme, hogy irigyli a testvérét, mert az egyértelműen tesz érte hogy jó legyen neki.

2023. máj. 31. 21:09
 13/17 anonim ***** válasza:
34%
Nők...
2023. máj. 31. 22:28
 14/17 anonim ***** válasza:
26%

12.

Úristen! Most mi lesz? Próbáld már beleélni magad a kérdező helyzetébe.

Amúgy az egynemű gyerekeimnek nincs ilyen problémája, mert mindkettő másban kiemelkedő és ebben kapnak megerősítést a családtól.

A kérdező családjában viszont biztos gáz szülők vannak,ha nem látjak a kamasz gyerekük gyötrődését!

2023. jún. 1. 15:52
 15/17 A kérdező kommentje:
14-es igazàból a szüleimmel nincs semmi baj, nem is kìvànhatnèk magamnak jobb anyukàt ès apukàt. Ès a hugom is rendben van. Meg is kèrdeztèk, hogy mièrt nem akarom, hogy ugyanabba a suliba menjen, mint èn. Viszont èn ezt nem tudom bevallani nekik, hogy nem akarom, hogy a suliba is làssa, ahogy szerencsètlenkedek, meg èn alavetően is egy zàrkózott tìpus vagyok. Szóval azt hiszem, hogy inkàbb velem van baj. A 12-esnek meg annyiból igaza van (most màr belàtom), ha tènyleg a sulimba akar jönni èn nem fogom visszatartani. Mindenesetre köszönöm mindenkitől a vàlaszokat!
2023. jún. 1. 16:53
 16/17 anonim ***** válasza:
68%
Ismer úgy is a tesód, nem fog semmi rosszat gondolni rólad ha látja, hogy a suliban is zárkózottabb vagy. Valószínű ezt már megszokta tőled, és úgy szeret téged ahogy vagy. Fogadd el te is őt. Ne érezd emiatt rosszul magad.
2023. jún. 1. 20:17
 17/17 anonim ***** válasza:
Kislány! Nem baj!
2023. jún. 21. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!