Normális ha az öcsém meztelenül szeretne látni engem?
Figyelt kérdés
Beszéltünk és egyszer csak felhozta, hogy meg akar nézni meg kíváncsi rám, nem látott még meztelen nőt.
Szerintetek mit lépjek?
21/L
2023. ápr. 16. 20:11
61/83 anonim válasza:
így van. abszlút egyetértek. na meg nem kell olyan nagy misztikumként kezelni, és máris normálisabb a hozzáállás. persze vidéken szerintem ilyen értelemben egészségesebbek az emberek és jobban tudják, mi a természetes.
62/83 anonim válasza:
Szerintem nem gond. Engem is megkért az öcsem hogy vetkőzzek le neki. Termeszetes dolog kamaszkorban. Hiszoniksz lany.
63/83 anonim válasza:
Ha csak ennyit akar, szerintem az belefér. Tovább viszont ne menjetek.
64/83 anonim válasza:
Mesélj! Levetkőztél neki? Megmutattad neki magad?
65/83 anonim válasza:
A felhasználónak nem tudunk üzenetet továbbítani
(nincs ilyen felhasználó vagy már törölte regisztrációját vagy letiltásra került a fiókja)!
Szokásos incel emberke kérdése volt, rég tiltva van.
66/83 anonim válasza:
Én is amúgy kíváncsi voltam nővéremre nyilván, mikor még egy nőt sem láttam meztelenül..
Le is buktam leskelődés közben
67/83 anonim válasza:
65: vagy annyi privátot kapott (ahogy tőled is...), hogy új fiókot indított.
68/83 anonim válasza:
Mindenki magából indul ki a privátok terén " kedves " utolsó.
69/83 anonim válasza:
Engem a hányinger kerülget, hogy ennyi "ember" szerint normális. Hogy lehetne erre szűrni randin?
70/83 anonim válasza:
A kérdés kitaláció szerintem is, hímnemű írta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!