Valószínűleg mutogatja magát ismeretleneknek... Előfordul...
2023. márc. 24. 13:15
22/33 anonim válasza:
Szerezz magadnak egy barátnőt és abbahagyod a hugod zaklatását!
2023. márc. 24. 13:39
23/33 anonim válasza:
Én még azt is utálom, ha a párom (vagy igazából bárki) belebámul az üzeneteimbe. Nem, nem csalom meg, pasikkal is olyanokkal beszélgetek csak, akik konkrétan melegek. Privát szféra mond neked valamit?
2023. márc. 24. 14:58
24/33 anonim válasza:
Teljesen jogosan zavarja, hogy a magánéletében kutatnál, nem is értem, miért nézegetnéd, hogy mit csinál a telefonján. Inkább a te viselkedésed a fura.
2023. márc. 24. 15:00
25/33 anonim válasza:
Leginkább önmagadra a saját sorsod alakítására figyelj. Neked is vannak feladataid, keress magadnak párt, és sikerüljön vele összejönni, meg találd ki, hogy mit fogsz csinálni az életedben, mit tanulsz, mivel fogsz foglalkozni.
A húgod most próbál önálló lenni, pl. hogy elkezdenek lenni magánügyei is. Ettől függetlenül lehet olyan élménye a weben, ami káros. Küldj neki egy kis Tari Annamáriát.
Talán azért takarja el a telefonját mert ennyi idő alatt már nagyon elege lett abból hogy a bátyja folyton azt lesi hogy ő mit csinál. De ez csak egy merész tipp.
2023. márc. 24. 16:40
27/33 anonim válasza:
Én azon csodálkozom hogy eddig hagyta.
2023. márc. 24. 17:30
28/33 anonim válasza:
És miért is lesed a tesód telóját?
2023. márc. 24. 20:27
29/33 anonim válasza:
Te vagy az Viktor? Mert ha igen örülök hogy megérdemlem hogy a gyakori kérdéseken utánakérdezzél a dolgoknak
2023. márc. 24. 20:47
30/33 anonim válasza:
Nem tudom, de az, hogy ezt felismerted - magad írtad le, hogy saját magad szerint nem kezeled jól - az (mármint maga a beismerés) jelenti az első, a legelső lépést azzal kapcsolatban, hogy valamin változtatni kell.
Így van ez a drognál, az alkoholnál, de a ciginél és minden másnál is. Ahogy előttem is írták, akadj le róla, találj magadnak saját életcélt, kedvtelést, vagy nevezd bárminek(hobbi/szabadidős program/passzió/szenvedély), és foglalkozz azzal!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!