Csak nem hogy bűncselekmény(eke)t követtek el?
Nővérem össze jött egy nála kicsivel idősebb pasival, a pénzügyekben néha gondban vannak. Tavaly egyik éjjel betörtek oda ahol a nővérem dolgozik. A kamerafelvételeket visszanézték, az elkövető azonnal meglett ennek semmi köze nem volt a nővéremhez, a nővérem viszont elég fura megjegyzéseket tett a betörőre: hogy milyen pancser hogy az arcát sem takarta el, hogy nincs esze mert ezt meg azt csinálta betörés közben amit nem kellett volna. Magyarán úgy magyarázott mint aki szinte vágja hogy hogyan is történik egy "tökéletes" betörés. Két-három hete a nővérem pasiját a helyi rendőrőrsről keresték de hogy milyen ügyben azt nem tudom, nem is mondták el, a nővérem csak nagyhangon annyit reagált rá: "az igen". De nem tartóztatták le a srácot meg semmi csak keresték valamilyen okból. Azt tudom hogy néha este/éjjel sokáig elvannak, van hogy nincsenek otthon este 10-kor sem (mivel együtt laknak). Tegnap viszont kölcsön kértem a nővérem kocsiját, amiben mindig is nagy rendet tartott gyakran takarította. Ami először feltűnő volt hogy az anyósülésnél az ajtó felől sáros, a hátsó ülésen ott volt egy fekete pulóver (gondolom a srácé), a kesztyűtartóban meg kettő látszólag használt nejlonharisnya amiken a nővérem (vagy más női) pár darab hajszála volt.
Először nem tulajdonítottam ennek nagy jelentőséget, majd össze állt bennem a kép, hogy nem-e hogy valami bűncselekményt (betörés, rablás) csináltak?
1. Nincsenek éjjel otthon
2. Tudja hogyan kell ilyet csinálni
3. Sáros belül a kocsi mert pl olyan helyen voltak vagy siettek
4. Fekete pulóver biztos az volt a srácon
5. A harisnyát a fejükre húzták hogy ne legyenek felismerhetőek
Csak én látok ebbe valóságot vagy túl élénk a fantáziám? Továbbá hogy lebukhatnak-e vagy a harisnya elég álca?
Az elso 4-et lojuk ki ugy ahogy van. Szex volt az autoban szerintem is, nem akartak, hogy lasd.
A harisnyanak volt kivagva szem ? De igy sem elegendo, mert sokan akik futnak télen, és hideg van, felhuzzak a fejukre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!