A nővérem miért ilyen velem, ha mással nem?
Jó nem csak velem szembe, de velem szembe mindíg nagyon akaratos meg erőszakos.
Általában azt kell csinálnom amihez éppen kedve van, és akkor meg úgy mert különben mindjárt balhézik meg leordítja a fejem (régebben elég sokszor meg is vert). De pl ha van pasija vele szemben is elég követelőző.
Viszont azt észrevettem hogy van egy másik csaj aki simán beszól neki bármit és a nővérem csak úgy csinál mint aki poénak veszi, vagy nem tudom, de azt igen hogy ha én szóltam volna ilyeneket minimum hogy leordította volna a fejem. Amikor a csaj mondta neki akkor meg még jópofizott is vele, pedig nincsenek is olyan jóban.
Most akkor mi van?
12
Na ugye nem mindíg hülye azért, ha meg már az és elkezd ugráltatni akkor addig nem "engedne ki" amig meg nem csinálom amit kitalál.
Szóval ha el is mehetnék csak utána.
15
Ilyenkor nincsenek.
Ezeket akkor csinálja amikor egyedül vagyunk.
Nem tudom, hány éves, de feltételezem, hogy annyiban még mindenképp függ a szüleidtől, hogy egy albérletet nem tudna megfizetni, tehát valamiképp még mindenképp van ráhatásuk a szüleidnek a viselkedésére.
A gond a ,,lebegtetett erőszakkal'' van, az erőszak elvi lehetőségével, vagyis azzal, hogy így vagy úgy, de még mindig ott lebeg az erőszak lehetősége. Vagyis konkrétan meg kell tenned dolgokat amit mind, vagy nem szabad elmenned amíg nem engedi, mert különben még mindig ott lebeg az erőszak lehetősége feletted.
Azért ez így bűnceelekmény, elvileg gyámhatósági eljárás is lehetne belőle. Mennyire veszik komolyan a szüleid ezt a témát? Lehet velük erről beszélni? Tudnak ezekről a dolgokról? Voltak dolgok, amikről tudtak, amik kiderültek régebben? A legújabb dolgokról, meg hogy folyamatosan tart ez ma is, arról tudnak?
Azt megteheted, hogy a családsegítőnél, vagy az iskolában egy tanárral akivel jobb viszonyban vagy, beszélsz erről, és akkor valaki az isklából vagya családsegítőből lkicsit komolyabban leülne beszéletni a szüleiddel és nővéreddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!