Tudom természetes, de miért történik ez?
A testvéremnek egy ideje (pár hónapja) párkapcsolata van és szerelmes mint az ágyú. Szoros kapcsolatban vagyunk elvileg - de most alig van velünk. Amikor velünk tölti az időt akkor is szinte mindig a telefonját nyomkodja. Mindent a párjához igazít - szinte sosem konkretizálják le a programjaikat, mindig nekünk kell alkalmazkodni.
Folyton süt neki pedig nem vagyunk anyagilag eleresztve hogy folyton sütögesse neki a drága lisztből, olajból, vajból, tojásból, tejből túróból készült ételeket. Ráadásul mindezt teljes kiőrlésű lisztből, és laktózmentes tejtermékekből készíti (közel 400 Ft a tej).
Sírhatnékom van mert úgy érzem már nem is szeret minket. Tudom ez az élet velejárója. De úgy érzem hogy mi egyáltalán nem is számítunk már.
"Hány évesek vagytok?
ma 16:12"
"12 erre nem valaszol. Sztem mx 12-13 lehet..
ma 16:16"
Aha, azért, mert 4 azaz négy percen belül nem válaszolt? :DD
Oké, hogy azóta sokkal több idő eltelt és még mindig nem válaszolt, de még ebből se következik semmi, főleg nem abból a négy percből. Lehet, hogy csak van élete a gyk-n kívül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!