Szerintetek miért bánnik így velem a nővérem?
Figyelt kérdés
Több mint egy évtized van köztünk és nem tud velem testvérként bánni sokkal inkább úgy bánik velem mintha gyerekke lennék.2022. máj. 31. 23:20
1/7 anonim válasza:
Mert több mint egy évtized van köztetek.
És bizonyára pont úgy alakul most a korotok, hogy ezt hozza ki belőle.
2/7 anonim válasza:
Mert több mint egy évtized van köztetek...
3/7 anonim válasza:
Kérdező: lehet gyerekkorotokban is így alakult: te kisbaba voltál, rábíztak hogy "vigyázzon rád" stb.
4/7 anonim válasza:
Nekem is van egy sokkal fiatalabb hugom, és nekem is nehezen megy a tesónak tekintés.
Én cseréltem a pelenkáját, tanítottam szobatisztaságra, járni, vittem oviba/suliba...
Imádom, de ő mindig kicsit az én kisbabám marad. Már nagy ló, 24 éves, uh igyekszem visszafogni magam, de elég jól viseli ha megkérdezem pl. hogy evett e vagy van e pénze😅
5/7 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetem hogy mennyi köztetek a korkülönbség?
2022. jún. 1. 14:30
7/7 anonim válasza:
hát nézz rá mint a lukinyúl, amikor nem tetszik, ahogy viselkedik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!