ILyen esetek után jogosan és nyugodtan tehetek ilyet?
Figyelt kérdés
Új munkahely miatt és hogy nem hallgattam az ő hülyeségüket,a testvéreim röhögnek,elmondanak mindennek azért,mert más munkahelyem van és a család másik része ugyanigí csinált(őket már letiltottam).Gondolkoztam,hogy őket is letiltom,mert megismertem,új embereket(közte egy lányt is),akiről múltkor próbáltak kérdezni,de nem mondtam nekik semmit,és kiabáltak velem mint egy trógerral.Jó döntése,ha letiltom őket,mert a család azon része,belertve a testvéreimet is,mindig lehuzo,negativ szoveget nyomank,barmit elérek,röhögnek.Jó döntés e,ha letiltom őket?2022. máj. 2. 17:05
1/5 anonim válasza:
Tiltsd le őket
Majd elgondolkoznak
Vagy nem
2/5 anonim válasza:
Jogod van meghúzni a saját határaidat. Ha maguktól nem tisztelik, igen, jogosan teszel drasztikus lépéseket. Senkitől nem viselném el, hogy kiabáljon velem.
3/5 anonim válasza:
Ha üzenetekkel zaklatnak stb akkor jogos, bár család esetén erősnek érzem a letiltást, de ha szépszóból nem értenek...
Olyan is van, amikor valaki a saját igazáról van meggyőződve és fejjel megy a falnak, nem lát mást, a család pedig indulatos lesz vele szemben, mert "próbálják visszaterelni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!