A húgom 19 éves, én 23 vagyok, együtt lakunk. A nagyszüleink kettőnkre hagyták a lakást. Tegnap este feljött hozzá egy srác akivel “csak barátok”. A húgom vitt a szobájába bort, meg kaját. Nem zavart a srác, de hallottam reggel kisurranni, meg azért óhatatlanul feltűnik ha a húgom teljesen fel van dobva reggel, és minden csodás. Ahogy kijött boldogan mondtam neki kedvesen hogy “látom jól telt az este” erre mondta hogy “jajj, nem, ő még éjjel elment, mi nem…”. Elég egyértelmű a dolog és hallottam a srácot elköszönni a húgomtól. Nem is zavar a dolog egyáltalán, csak nem értem miért hazudott a szemembe hogy még éjjel elment…
Én eleve azt se értem minek kellett megjegyezni bármit is. Vagy kimondani.
Igen, dugtak. Oszt akkó mi van?
2022. ápr. 22. 06:51
32/38 anonim válasza:
Na hát örülhetsz hogy a hugod így reagált. Tőlem nem tetted volna zsebre amit ilyen kerdezoskodesert kapsz. Semmi közöd hozzá.
2022. ápr. 22. 08:00
33/38 anonim válasza:
Semmi közöd hozzá, és én sem beszélném meg a testvéremmel, ha szexeltem valakivel.
2022. ápr. 22. 08:00
34/38 anonim válasza:
-fél tőled, a véleményedtől, a reakciódtól?
-nem akar beavatni?
Szerintem ezek lehetnek. Végül is arra adtál egyfajta választ, mennyire vagytok bizalmas kapcsolatban. Lehet, hogy ez neki nem komfortos. Nem akar veled sok mindent megosztani. Szavak nélkül is épp eléggé benne lehettek egymás életében, sok mindent láttok, tudtok, persze nem tudjuk, 30 vagy 230 m2 az a lakás, amit közösen laktok. Én biztos nem szeretnék a testvéremmel együtt lakni és magánéletet élni.
Beleszólsz az életébe?
2022. ápr. 22. 08:58
35/38 anonim válasza:
Mert ciki neki így utalgatni felnőtt embereknek a szexre, mint a kamaszok teszik
2022. ápr. 22. 10:39
36/38 anonim válasza:
Talán szégyelli ezt a dogmák miatt. Beszélj vele, hogy te nem vagy fogyi, sőt megérted és jónak találod, nem kell neked hazudnia, egy csapatban vagytok.
2022. máj. 1. 08:27
37/38 anonim válasza:
Szerintem itt a kommentelok nagy resze nem is erti milyen egy nagyon jo testveri kapcsolat amikor sok minden nem tabu es beszelunk barmirol egymassal. En a helyedben rakerdeznek a testveremtol mindenre amit itt leirtal. Nem ertek egyet azzal, hogy "semmi kozod hozza" hiszen eddig megbizott benned es mindent is elmondott.... Nyilvan mindenkinek szive joga eldonteni, hogy mi az amit megoszt egy masik emberrel, de ha erzed a valtozast es a hazugsagot akkor szerintem nincs azzal gond ha rakerdezel hogy mi valtozott. Termeszetesen mint irtam ebbe beletartozik az is, ha barmirol mostantol nem szeretne beszelni. De ha vmit furcsallunk es bant minket akkor nehogymar a sajat testverunktol ne kerdezhessuk meg...
2022. jún. 25. 21:10
38/38 anonim válasza:
1.Minek errol beszelni vele,ha most mar van tapasztalata benne?
2.Koltozzetek kulon mert igy mindig szamin fogjatok kerni egymason a szeretoiteket.
3.Miert erdekelt teged ez a tema a hugodat erintoen?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!