A testvérem gyűlöl engem. Olyan dolgokért, hogy nekem nagyobb a cicim mint neki , hogy szeretjük ugyanazt a filmet, de ő előbb szerette mint én. élek Hogyan kezelhetném a helyzetet? 33/L
Sokszor elengedem a fülem mellett, de félek jól kinézni, mert már sajnos előfordult, hogy megütött, mert hogy egy nagy k. vagyok, és lenézem őt, ...
Édesanyánk meghalt, apámat nem érdekli, de sokszor nehéz vele, próbálok vele türelmes és kedves lenni. Ha kiálok magamért, akkor a faluban és a rokonságban terjeszt rólam pletykákat, mivel ő bőbeszédű én meg kicsit magamba forduló, hisznek neki... ha esetleg valakinek hasonló tapasztalatai vannak, örülnék neki, ha leírná, hogy hogyan boldogul.
Szerintem is apátok kötelessége gondoskodni róla, amíg ő sem magatehetetlen. Segítheted, de ezt nem várhatja el Tőled senki! De segíthetsz rajta úgy is hogy beteszed egy intézménybe ahol ellátják a szellemileg sérült embereket!
Ne tedd pokollá az életed, és alapíts családot Te is, mert szerintem pont ebből az okból még nem sikerült!
Ez most ugyanaz a testvérpár, ahol az egyik árulkodik a másikra a szülőknek...??? Valami hasonló korúak voltak azok is, pár hete volt itt kérdés....
:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!