Ez tényleg nem "jó" testvéri kapcsolat?
Ha valaki kegkérdezné, egyből rávágnám, hogy igen, szeretem a tesvéreimet. Idegesítőek, meg én is idegesítem őket, szoktunk veszekedni, meg sok mindent vágunk egymás fejéhez ilyenkor, de még ha akkor komolyan is gondoljuk, max fél perc múlva már nem. És tényleg, én bármit megtennék értük, ha pl egyik ismerősöm beszól nekik, akkor megvédem őket, stb.
Viszont ma a szüleim egy veszekedés után hosszan kioktattak arról, hogy bennünk ez alapján úgy látszik semmi emberség nincs, hogy szégyellhetnénk magunkat, hogy ilyenek vagyunk egymáshoz, meg hogy "mélységesen gondolkodjuk el azon, hogy hogyan kéne beszélnünk egymással".
A szüleim mindketten egykék, ezért nem vagyok benne biztos, hogy jól látják ezt a dolgot, mert ugye nekik nincs tapasztalatuk a "testvéri szeretetről", ami azért valljuk be egy elég... Furcsa jelenség.
Szóval szerintetek ez csal azért volt, mert ők ezt nem értik, vagy tényleg van valami baj ezzel a kapcsolattal?
Nem vagyunk ott. Lehet amiket egymásnak mondtok az tényleg vállalhatatlan, ezt te tudod. Ha üvöltöztök hárman egyszerre, hogy megbszom a qrvvanyádat kitépem a beledet és azzal akasztalak ki a fára... és hasonlók, akkor azért lehet valami szüleid véleményében :-DDD
De csak nem...
A szavaknál százszor többet érnek a tettek, szóval ha egyébként mintatesók vagytok, akkor tök jó. Anyádék lehajtott fővel járnak a lépcsőházban annyira szégyellik az ordenáré műsorokat, de ti szeretitek egymást az a lényeg.
A "legcsúnyább" dolog amit valaha mondtam nekik, az az volt, hogy "Olyan hülye vagy" XD (jaj tényleg annak is mekkora lecseszés lett vége ;-;)
De amúgy kösz a válaszokat :)
Hát tudom 🤷♀️
Lol adoom 🤣🤣
A bátyám és köztem 10 év korkülönbség van. Egy szobában nőttünk fel, csendesek voltunk, sosem veszekedtünk. Kívülről nézve jó testvérek voltunk. Az igazság az, hogy annyira gyűlölt, hogy nem is beszültünk egymással, már a szemével idomított, meg sem nyekkenhettem. Ránézni sem mertem sokszor, mert annyira gonoszul nézett rám.
Ezzel szemben az én gyerekeim imádják egymást, közben meg marhára össze tudnak veszni, és olyankor kő kövön nem marad. De hiányoznak egymásnak, ha az egyik nincs itthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!