Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Normális az, ha a 24 éves...

Normális az, ha a 24 éves férfi a 11 éves öccsével közösen használ sok dolgot?

Figyelt kérdés
Konkrétan a steam és messenger accountot is közösen használják, amit már ekkora életkor különbségnél szerintem nagyon nem kellene. Az idősebb testvér folyton azzal "érvel", hogy az öccse még gyerek, nem akarja elvenni tőle. Szerintem nagyon nincsenek tisztelve a báty határai, amihez már alkalmazkodott is sajnos.

2021. szept. 12. 14:45
1 2
 11/13 anonim válasza:
100%
Szerintem ez ilyen fiatalon még természetes. Most még lényegében véve az idősebb testvér egyfajta "gyámja" neki az internet világában. Ha eléri a 13-14 éves kort, aztán már ajánlott, hogy mindenből legyen neki saját. De szigorúan ki kell okítani előtte, hogy kamu szerviz email üzenetekre, amelyekben a jelszavunkat kérik nem válaszolunk, mert szélhámosság, Discordon pedig, ha valaki erőszakoskodik, hogy kapcsoljunk kamerát, nem állunk kötélnek, stb. . .
2021. szept. 12. 17:06
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Szolgai állapot? akkor talán ne akard eldönteni egy huszonéves férfi helyett mi lefogadható neki, és mi nem. Kotnyeles...
2021. szept. 12. 18:08
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
A steam abszolút nem gáz, de a messenger nagyon is.
2021. szept. 13. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!