Illene a testvérnek a múlt héten született babáról szólnia?
Illik gratulálni, akkor is ha nem küldenek külön képet.
Nyilván egy random Facebook ismerősnek nem feltétlenül gratulálsz, de a rokon más
Mondjuk én sosem értettem, mihez kell ilyenkor gratulálni... Én csak jó egészséget szoktam kívánni, és hogy legyen sok örömük az új családtagban.
Ettől függetlenül, a férfiak és a nők máshogy vannak összerakva. A nök szeretik mindenkinek elújságolni, míg a férfiak nagy része csak értesítenek mindenkit, akár máson keresztül.
Jujj ez olyan fura helyzet. Sógornőm csinál hasonlókat. Annyira titkolja a gyerekét, hogy szinte fura. Mi sem tudtuk, hogy megszült csak épp véletlenül random felhivta a párom, mondván hátha felveszi, amúgy nem szokta csak ha kell neki valami, de meg sem akarta mutatni a gyereket, furán beszélt mintha kellemetlen lenne a számára hogy kiderült a szülés. Aztán anyósékkal beszéltünk, mondta a párom a szüleinek hogy miféle dolog hogy nem is szólnak még ők sem, tőlük is hasonló reakciót kaptunk. Szóval az egész helyzet nagyon fura volt. Persze rögtön gratuláltunk, jó egészséget kívántunk és ennyi. Nem akartuk őket zaklatni, vagy hívogatni folyton (pedig jóban vagyunk állítólag)
Szerintem te is gratulálhatsz. Amúgy neki kell kellemetlenül érezni magát, hogy másnak szól és a saját tesóját kihagyja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!